Angelina Jolie és a gyerekek játszóházban jártak Budapesten

Brad Pitt játszóház Angelina Jolie
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Angelina Jolie, Brad Pitt és a gyerekek Budapesten töltenek jó néhány hetet. Amíg apuka forgat, az édesanya és a hat gyermek folyamatosan járja a főváros játszóházait.

Forrás: AFP
Forrás: AFP

"Hétfő este hattól háromnegyed hétig volt nálunk Angelina Jolie és hat gyermeke. Angelina közvetlen volt, ő is mezítláb csúszdázott a kicsikkel, és nagyon sokat nevetett. Még a napszemüvegét is levette. Fekete kabátot és ugyanolyan színű nadrágot viselt. Épp úgy viselkedtek, mint bármelyik átlagos család - semmi sztárallűrjük nem volt. A gyerekek is jól neveltek voltak, nagyon édesen játszottak, semmi hiszti nem volt. Angelina nagyon szép és természetes volt. Kijátszották magukat, majd elégedetten távoztak. Örülnénk, ha visszatérnének hozzánk, de valószínűleg most végigjárják az összes fővárosi játszóházat" - vallotta a budai intézmény egyik munkatársa a Life.hu-nak.

Légy egy igazán csajos közösség tagja! Csatlakozz a Life.hu-hoz az iWiWen és a Facebookon is!


Tipp! Exkluzív képek a kiesett Cristofel otthonából! Kattints a galériáért!


Így neveld a gyereket, hogy átérezze a pénz értékéthttp://www.life.hu/anyaskodj/20111021-igy-neveld-a-gyereket-hogy-aterezze-a-penz-erteket-.htmlRitka fotók! Ilyen volt, ilyen lett Ördög Nóra, az X-Faktor háziasszonyahttp://www.life.hu/anyaskodj/20111021-ilyen-volt-ilyen-lett-ordog-nora-az-xfaktor-haziasszonya.htmlKisfia születik jövőre a Mokka műsorvezetőjének, Kárász Robinakhttp://www.life.hu/anyaskodj/20111021-kisfia-szuletik-jovore-a-mokka-musorvezetojenek-karasz-robinak.htmlJó húsban Natalie Portman háromhónapos kisfia - Íme, az elbűvölő Alephhttp://www.life.hu/anyaskodj/20111021-jo-husban-natalie-portman-harom-honapos-kisfia-ime-az.htmlElőször mutatta meg gyönyörű kislányát a magyar szépségkirálynőhttp://www.life.hu/anyaskodj/20111020-eloszor-mutatta-meg-gyonyoru-kislanyat-a-magyar-szepsegkiralyno-laki-zsuzsi.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.