Átalakítunk! Nánási Pál kihozta a szexi démont Mónikából

X-Faktor fotósorozat Holdampf Linda Nánási Pál Átalakítunk! bombanő
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nánási Pál és csapata a héten a kétgyermekes Mónikát alakította át - a képekről a szerény eladólány helyett egy igazi, szexi démon néz vissza ránk.


Fotó: Nánási Pál
Fotó: Nánási Pál

Móni bevallotta, nagyon izgult az átalakítás előtt, de ahogy kész lett a haja, majd a sminkje, egyre jobban feloldódott a profik kezei között. "A hajam alapjában véve hullámos egy kicsit, általában így is hordom. Most besütötték a tincseimet, ami annyira tetszett, hogy azt tervezem, beruházok egy hajgöndörítőre" - mesélte Mónika. "A hétköznapokban csak szempillaspirált és szájfényt viselek, most azonban láttam, hogy tényleg jól áll egy erősebb smink is. Meg szeretném tanulni, hogyan készíthetek magamnak hasonlót" - tette hozzá az újdonsült bombanő.

Fotó: Nánási Pál
Fotó: Nánási Pál

Móni és Holdampf Linda stylist több ruhát is megnéztek, felpróbáltak. A kedvencük egy rövid csipkeruha lett. A fotózástól teljesen el volt ájulva a kiskunlacházi anyuka: "Nagyon izgultam a fotózás előtt, de Nánási Pál remekül instruált - hova, hogyan forgassam a fejem. A végére egészen belelendültem a dologba" - áradozott Móni, akinek kedvese is nagyon elégedett volt az eredménnyel: "Már ott várt rám, és amikor beszálltam a kocsiba, szinte elállt a lélegzete. Utána sokszor, lopva rámpillantott, és amikor megkérdeztem, mi a baj, csak annyit mondott: Annyira szép vagy!" - lelkendezett a csinos édesanya.

Így dolgozik az átalakító csapat:
http://videa.hu/flvplayer.swf?v=jq2Z3lwvTVT3HjK6

MÓNIKA ÁTALAKULÁSA LÉPÉSRŐL LÉPÉSRE:


Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.