fashion week szexi 2011 cipő
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Valószínűleg mindannyian szívesen viselnénk Valentino platformcipellőjét, mely elnyerte a megtisztelő "legszebb cipő" címet 2011-ben.



Sok nő - Carrie Bradshaw-tól Suri Cruise-ig - szenved krónikus cipőimádatban, és mindenkinek megvan a kedvenc darabja, na de hogy definiálhatnánk a legszexibbet? A Women's Wear Daily harmincötezer olvasóját kérte arra, hogy szavazzák meg 2011 legszexibb cipőjét, és a végül versenyben maradt huszonöt cipő közül ez a Valentino platformcipő nyerte a megmérettetést. A darab csodásan megnyújtja a lábat, az anyaga nagyon elegáns, a csipke pedig dögössé varázsolta a szép lábbelit, mely egy valóban figyelemfelkeltő darab. Mi is szívesen felpróbálnánk!

Tipp! Házi kedvencek őrült jelmezekben. Vicces vagy beteg? Kattints a galériáért!





A 8 legfurcsább anyag, amiből ruha készülhethttp://www.life.hu/legytrendi/20111026-a-8-legfurcsabb-anyag-amibol-ruha-keszulhet.htmlGyönyörű magyar színésznők a vörös szőnyegen - Heti stílusmustrahttp://www.life.hu/legytrendi/20111021-gyonyoru-magyar-szinesznok-a-voros-szonyegen-heti-stilusmustra.htmlTéged felizgat a mély dekoltázs - A pasidon?http://www.life.hu/legytrendi/20111013-szexi-vagy-ciki-a-v-nyaku-polo-a-ferfiaknal.html3+1 karcsúsító őszi trendhttp://www.life.hu/legytrendi/20111021-31-karcsusito-oszi-trend.htmlDíva vagy jelentéktelen kislány? - A színésznő megmutatta valódi arcáthttp://www.life.hu/legytrendi/20111017-hayden-panettiere-smink-nelkul-kocosan-es-lazan-ment-bevasarolni.htmlWow, mi történt veled, Jennifer?http://www.life.hu/legytrendi/20111019-jennifer-aniston-rovid-es-szexi-ruhaban-mutatkozott.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.