Mark Wahlberg étterem hamburger
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Finom hamburgerek, divatos gyorsételek és Mark Wahlberg várja az éhes szájakat a Wahlburgersben.

Hinghamban, Massachusettsben nyitotta meg a hollywoodi sztár, Mark Wahlberg bátyjaival, Paullal és Donnie-val a család első hamburgerezőjét. Az étlapon nemcsak hamburgerek, de levesek, hotdog és sültkrumpli is szerepel. A burgerek ára 900 és 2000 forint között mozog, és egyszerre százhúsz ember fér el az étteremben.

www.facebook.com/wahlburgers
www.facebook.com/wahlburgers

Donnie, Alma, Paul és Mark
Így néz ki a család új gyorsétterme. Kattints a galériáért!

A megnyitóra a fiúk büszke édesanyja is eljött - Alma Elainét cseppet sem zavarta a vakuk villanása, hiszen ismert fia révén nem először került a figyelem középpontjába. "Szeretnénk bemutatni, milyen jól működik együtt a család" - mondta az egyik fiútestvér, Donnie, amikor a hamburgerezőről kérdezték. Mark pedig elárulta, ő maga is igazi hamburgerkészítő lett, egyik nap például négy adagot is készített. A famíliának egyébként nem ez az első vállalkozása: Alma Nove nevű olasz éttermük igazán népszerű a környéken.

Pofonegyszerű tippek, amelyekkel tízezreket spórolhatsz - és a környezetednek is jót teszelhttp://www.life.hu/hazitunder/20111027-pofonegyszeru-tippek-amelyekkel-tizezreket-sporolhatsz-hosszu-tavon-es-a.htmlHáztartás még gazdaságosabbanhttp://www.life.hu/hazitunder/20111027-haztartas-meg-gazdasagosabban-zewa-sporolasi-tippek.htmlLuxuskiegészítők megfizethető alternatívái - Pompa fillérekbőlhttp://www.life.hu/hazitunder/lakberendezes/20111023-luxuskiegeszitok-megfizetheto-alternativai-pompa-fillerekbol.htmlNagy lépésre szánta el magát a sztárpár - Íme első közös csemetéjükhttp://www.life.hu/hazitunder/20111026-nagy-lepesre-szanta-el-magat-a-sztarpar-ime-elso.htmlFérfias kifogásokhttp://www.life.hu/hazitunder/20111026-ferfias-kifogasok-kibuvok-a-hazimunka-alol.html



Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.