Fiatalosabb külső és új stílus a Nivea Q10-zel

Nivea nyereményjáték bőrápolás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
 

A bőrfeszesség kódja: Q10

A bőr feszességének egyik legfőbb titka egy természetes anyag: a Q10 koenzim. A sejtek energiaellátásáért felelős egyik összetevő, a Q10 koenzim szintje 25 éves korunk után csökkenni kezd, és ez sajnos a bőr fokozatos rugalmasságvesztéséhez vezet. Jó hír viszont, hogy a Q10 pótolható! A NIVEA VISAGE Q10plus Ránctalanító arcápoló termékcsalád nappali, éjszakai és szemkörnyékápoló termékekből, valamint tisztító tejből áll, így teszi teljessé a ránctalanító arcápolási programot. A NIVEA Q10plus Bőrfeszesítő Testápoló rendszeres használata a teljes testet fiatalosan vonzóvá teheti, a NIVEA Q10plus Bőrfiatalító Kézápoló pedig a sokféle hatásnak kitett kezekről gondoskodik.

Legyen teljes a megújulás!

Ha a NIVEA Q10plus termékektől a bőrünk fiatalosabb lesz, miért ne történhetne ugyanez életmódunkkal és öltözködési stílusunkkal is? Vágjunk neki bátran a teljes körű megújulásnak, hiszen a külsőnk így lesz igazán harmonikus.

A NIVEA új játékának sok-sok nyertese ehhez jelentős segítséget is kap, mert a pályázók között naponta gazdára talál egy fitneszbérlet, hetente pedig egy Metodic táplálkozási tanácsadás, amelynek segítségével sokat tehetünk a fiatalos energia megőrzése, visszanyerése érdekében, külső belső megújulást eredményez. A 3 legszerencsésebb játékos számára a népszerű stylist, Lakatos Márk kreál személyre szabott, új stílusú megjelenést!

A játékban mindenki részt vehet, aki legalább 2 db NIVEA Q10plus terméket vásárol minimum 3800 Ft értékben, és sms-ben vagy weben beküldi a megfelelő kódokat. A részletes tudnivalók megtalálhatók a játék weboldalán, ITT.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.