világszépe választás Venezuela szépségverseny Miss World 2011
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Venezuelai versenyző fejére került a világszépe koronája a Miss World vasárnapi londoni ceremóniáján.

A 21 esztendős, diplomás Ivian Sarcosról a verseny során kiderült, hogy 13 gyermekes családból származik, és bár jelenleg egy műsorszolgáltató alkalmazottja, leginkább gyermekekkel szeretne foglalkozni, és máris létrehozott egy alapítványt számukra.

Forrás: AFP
Forrás: AFP

Ivian Sarcos és az udvarhölgyek

A Miss World-választás fináléját több mint 150 ország televíziója közvetítette élőben a londoni Earls Courtből, a szervezők szerint mintegy egymilliárd nézője lehetett a műsornak. A gálának otthont adó épület előtt ugyanakkor egy feminista csoport tüntetett a női egyenjogúságon és méltóságon esett sérelem miatt.

http://videa.hu/flvplayer.swf?v=oLHmwvxVWBVvdi02


Sarcos 122 versenyzőt számláló mezőnyből vitte el a pálmát. A jelöltek negyede diplomás volt, több mint a felük pedig három vagy annál több nyelven beszélt. Magyarországot a jogásznak készülő 18 esztendős Szunai Linda, az idei Miss World Hungary győztese képviselte.

Az első Miss World-választásra 1951-ben került sor Londonban. Jövőre Kína belső-mongóliai térségében rendezik meg a ceremóniát.

Forrás: MTI

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.