szemhéjfesték rúzs sztárok smink szépség stílus
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A hétvégi MTV Europe Music Awardsot a hét elején a Glamour's Women of the Year díjkiosztó követte, de már a The Country Music Association és a Bambi gálán is túl vagyunk. Mi sem voltunk restek: kiosztottuk a saját díjainkat - beauty kategóriában is.

A legbordóbb ajak

A mély, intenzív bordó rúzs volt a hét slágere, kaptunk is belőle bőven. Lea Michele színésznő és Anita Hill társadalomkutató szemléltették, hogy a legkülönbözőbb életkorban, a legkülönbözőbb karakterekhez is passzol ez a szín.

Forrás: AFP
Forrás: AFP

Lea Michele, Anita Hill

Aki viszont el tudta nekünk adni ezt az árnyalatot, az Jessica Alba volt. A színésznő inkább a testes vörösborszín mellett döntött. Jól. Bármilyen bizarrul is hangzik, egyszerűen nem tudjuk levenni a szájáról a szemünket.

Forrás: AFP
Forrás: AFP

Jessica Alba

A legoroszlánosabb frizura

A héten Sylvie van der Vaart holland modell megmutatta, hogyan kell használni a tupírozó fésűt, hogy a végeredmény nagyon furcsa legyen. Hasonlóan bánik az eszközzel Faith Hill is, aki úgy gondolta, hogy a nyáron több híresség körében is nagy népszerűségnek örvendő oroszlánsörényt fésültet magának. Ezzel a frizurával még mindig nem tudtunk megbarátkozni, de tény, hogy egy hátrafésült hajjal még elállóbbnak tűntek volna az énekeső fülei.

Forrás: AFP
Forrás: AFP

Sylvie van der Vaart, Faith Hill

A legszoborszerűbb haj

Ezt a kategóriát nem Lady Gaga nyerte, pedig mindent megtett érte. Mégis Julianne Hough színésznőnek adjuk a díjat, akinek nemcsak a haja tűnik műanyagszerű parókának, hanem bizony az arca is. Legközelebbre egy kis lazaságot kérnénk szépen!

Forrás: AFP
Forrás: AFP

Julianne Hough

A legszájfényesebb ajkak

Szerintünk Jennifer Lopezt nyugodtan előléptethetnék a szájfények nagykövetének. Karrierje kezdetén ugyan próbálkozott néha borzalmas, sötét színű rúzsokkal, de amióta rájött, milyen jól fekszik neki a szájfény, nem mond le róla.

Forrás: AFP
Forrás: AFP

Jennifer Lopez

A legrosszabb sminkek

Értjük mi, hogy ez a show része és kell a feltűnés és az extrémség, de valahányszor Lady Gaga vagy Katy Perry csöppet sem hétköznapi sminkjére pillantunk, az igénytelenség szó villódzik a fejünkben. Mintha előszedték volna az anyjuk nyolcvanas évek óta nem használt szemfestékeit és avas rúzsait, hogy azzal pingálják ki magukat az MTV EMA gálára. Debbie Harry sminkje pedig egyszerűen csak borzalmas.

Forrás: AFP
Forrás: AFP

Lady Gaga , Katy Perry, Debbie Harry

A legföldöntúlibb smink

Lady Gaga a szeme alá festett könnysorral, a vérvörös ajkakkal és az arcára pöttyintett szépségflastrommal nem emberi jelenség. Bár valószínűleg erről sokkal inkább a műalkotásnak is beillő estélyi ruha tehet.

Forrás: AFP
Forrás: AFP

Lady Gaga

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.