Ágyi poloskák csipkedték össze az X-Factor versenyzőit

X-Faktor poloska fertőzés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nemrég egy menő Los Angeles-i szállodában kellemetlen meglepetés érte az amerikai X-Factor döntőseit.



Szólj bele: Ki nyeri az idei X-Faktort?



www.thexfactorusa.com
www.thexfactorusa.com

A vérszomjas élősködők állítólag négy döntőst is megcsíptek. Az eset néhány napja derült ki, az énekeseket megnézte egy orvos, majd rögtön át is költöztették őket egy másik szállodába. Az egyik tehetség barátja szerint főképp a versenyzők nyakát és lábait csipkedték össze a rovarok. "Először nem tudtuk, mi okozhatta a sebeket. Amikor kiderült, nagyon megdöbbentünk" - vallotta a műsor egyik munkatársa. "Már másik szállodában laknak, és az összes ruhájukat kitisztították" - nyilatkozta a bennfentes. A hotelben egyébként közel kétszáz dollárba kerül egy éjszaka. A szálloda menedzsere nem volt hajlandó nyilatkozni az üggyel kapcsolatban.

Légy egy igazán csajos közösség tagja! Csatlakozz a Life.hu-hoz az iWiWen és a Facebookon is!



Wikipedia
Wikipedia


Az ágyi poloskák nagy gondokat okoztak az utóbbi hónapokban az Egyesült Államokban. A poloskajárvány állítólag New Yorkból indult, és onnan gyűrűzött nyugat felé. A Nagy Almát nagyon kedvelik a poloskák, de Cincinnati, Detroit, Chicago és Philadelphia is népszerű élőhelyei ezeknek a rovaroknak. A National Pest Management Association mérései szerint 2001-óta 71 százalékkal nők a poloskafertőzések száma az államokban.

Tipp! Megváltozott az élete egy szerencsés hallgatónak! Kattints a galériáért!



Így még sosem láttad őket! Magyar sztárok a reflektorfényen kívülhttp://www.life.hu/hazitunder/20111113-igy-meg-sosem-lattad-oket-magyar-sztarok-a-reflektorfenyen-kivul.htmlA te otthonod is életveszélyes? Így tedd biztonságossá a gyerek számára!http://www.life.hu/hazitunder/20111113-a-te-otthonod-is-eletveszelyes-igy-tedd-biztonsagossa-a-gyerek.htmlA Miele Főzőiskola receptje: Pirog - Videóhttp://www.life.hu/hazitunder/konyhatunder/20111112-a-miele-fozoiskola-receptje-pirog-video.htmlLáthatatlan ruhaszárítók: így találd meg a tökéletes típust a lakásodba!http://www.life.hu/hazitunder/konyhatunder/20101110-nem-muszaj-a-nappali-kozepen-szaritani-a-fehernemut.htmlAz 5 legerősebb lefolyótisztító - Átmarják magukat a legmakacsabb duguláson ishttp://www.life.hu/hazitunder/haziasszonytippek/20111110-az-5-legerosebb-lefolyotisztito-atmarjak-magukat-a-legmakacsabb-dugulason.htmlLakásdekor befőttesüveggel: izgalmas megoldások látványos fotókonhttp://www.life.hu/hazitunder/lakberendezes/20111110-lakasdekor-befottesuveggel-izgalmas-megoldasok-latvanyos-fotokon.htmlMárton lúdja már itt totyoghttp://www.life.hu/hazitunder/konyhatunder/20111110-marton-ludja-mar-itt-totyog.htmlMajka egy egész stadiont festett a gyerekszoba falárahttp://www.life.hu/hazitunder/lakberendezes/20111109-majka-egy-egesz-stadiont-festett-a-gyerekszoba-falara.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.