Meseszép babaszoba kevés pénzből - Így rendezd be anélkül, hogy egy vagyont költenél!

színek gyermekvállalás babaszoba dekoráció lakberendezés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A lakberendezési trendek nem kerülik el a babaszobákat sem. Felejtsd el a szabályt, miszerint a lányoknak rózsaszín, a fiúknak kék szoba jár, és helyette engedd szabadjára a fantáziád! Mi is segítünk: íme, a Life.hu kedvenc babaszobái, melyek majd téged is inspirálnak.
Díszítsd a falakat matricával!



Fiúszínek? Lányszínek? Semleges színek!


Szólj bele: Ki nyeri az idei X-Faktort?



Felnőttszoba gyerekbútorokkal



Légy egy igazán csajos közösség tagja! Csatlakozz a Life.hu-hoz az iWiWen és a Facebookon is!



A cikket a Lifebaby.hu támogatta. A cikkben szereplő kiegészítőket, dekorációkat megvásárolhatod a Lifebaby.hu webáruházban.

Így kösd le órákra az izgő-mozgó apróságot! - Ha már nem tudsz mit kitalálnihttp://www.life.hu/anyaskodj/20111111-igy-kosd-le-orakra-az-izgomozgo-aprosagot-ha-mar.htmlÍgy hordd régi ruháidat pocakosan is - Nem kell kismamaruhára költened!http://www.life.hu/anyaskodj/aza9honap/20111109-igy-hord-regi-ruhaidat-pocakosan-is-nem-kell-kismamaruhara.htmlÍgy vásárolj, hogy pénzt kapj érte - A legjobb hely kismamáknakhttp://www.life.hu/anyaskodj/20111104-igy-vasarolj-hogy-penzt-kapj-erte-a-legjobb-hely.htmlA te otthonod is életveszélyes? Így tedd biztonságossá a gyerek számára!http://www.life.hu/hazitunder/20111113-a-te-otthonod-is-eletveszelyes-igy-tedd-biztonsagossa-a-gyerek.htmlMajka egy egész stadiont festett a gyerekszoba falárahttp://www.life.hu/hazitunder/lakberendezes/20111109-majka-egy-egesz-stadiont-festett-a-gyerekszoba-falara.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.