Extrastabil, helytakarékos etetőszékek 13 000 forint alatt

baba Lifebaby babavárás biztonság etetőszék stabilitás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A kisbabára még étkezés közben is figyelni kell, nehogy baja essen. A legjobb, ha ebben egy megbízható etetőszék segít, ami mellett kényelmesen etetheted is a picit. Ha még nem találtad meg az igazit, íme, három stabil és igazán helytakarékos darab - megfizethető áron.

A baba egyik legtöbbet használt bútordarabja az etetőszék, melynek több fontos kritériumnak is meg kell felelnie. A jó etetőszék könnyű, stabil, olyannyira, hogy a pici teljes biztonságban van benne. Az anyukának az sem okoz gondot, hogy kiszedje belőle a kicsit, de könnyen és gyorsan összecsukható, ha befejeződött az étkezés. És persze az is fontos, hogy ne foglaljon sok helyet. Íme három kedvencünk, melyek tökéletesen megfelelnek a főbb elvárásoknak.

Thinkstock
Thinkstock

Stabil és praktikus etetőszékek 13 000 forint alatt

A Dandi mindössze egy mozdulattal összecsukható, és rendkívül helytakarékos etetőszék. A könnyebb hordozás érdekében fogantyú is található rajta, ráadásul tálcája előre nyitható, ezáltal sokkal egyszerűbb beleültetni és kivenni belőle a babát. A biztonság miatt sem kell aggódnod: a lábait csúszásgátlóval szerelték fel, és az állítható hosszúságú 5 pontos öv teljes biztonságot nyújt a kiesés ellen. A 12 500 forintos darab egy 2 kg-ig terhelhető óriási játéktartó kosárral is szolgálja a pici örömét.

A Jolly etetőszék a játékos babák kedvence lesz. Ez a darab igazán könnyen kezelhető és stabil, az ülőfelületen pedig PVC-bevonat van a gyors tisztítás érdekében. A műanyag tálcán játék köti le még jobban a baba figyelmét, ezen kívül még a pohártartó és a biztonsági öv is a baba kényelmét és biztonságát szolgálják. Az etetőszék akciós ára most 9 990 forint.

A Mac Meal etetőszék szintén a kényelem és a biztonság jegyében készült. A könnyű vázszerkezet révén a szállítás is pofonegyszerű, a levehető, csavarral rögzített huzat pedig a könnyebb tisztítás érdekében nagyon praktikus. Az állítható hosszúságú három pontos öv és a lábakon lévő csúszásgátló pedig megadja azt a biztonságot, melyet egy édesanya a babájának szeretne. Az etetőszék most akciós áron 8 990 forintért kapható, és három színben is rendelhető.

A cikket a Lifebaby.hu támogatta. A cikkben szereplő termékeket a Lifebaby.hu webshopban vásárolhatod meg.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.