Mariah Carey aztán nem Angelina Jolie! Az énekesnő ugyanis imádja mutogatni ikreit - íme, a róluk készült legújabb fotók.

Moroccan és Monroe egyre csak nőnek, édesanyjuk, Mariah Carey pedig igyekszik minden pillanatot megörökíteni róluk. A hathónapos ikrekről az otthonukban készültek az új, színes, fantáziadús képek - a fotókat ide kattintva nézheted meg.

A picikről a fotók egy része a sztár otthonában egy hatalmas franciaágyon születtek, a háttérben pedig színes lufik díszelegnek. A többi képen Moroccan igazi "menő manó", napszemüveggel, mikrofonnal, vaskos nyaklánccal és hasonló kellékekkel. Monroe-ról pedig cuki, csajos képecskék készültek masnival a hajában és mesekönyvvel a kezében.

Forrás: dembabys.com
Az ikrek egy korábbi fotón

Mariah már nagyon készül az ünnepekre, hiszen ez lesz az első karácsony, amit ikreivel és férjével tölthet. A díva rengeteget fogyott a szülése óta, mára visszanyerte "versenysúlyát", ami még plusz örömöt jelent neki majd az ünnepek alatt.

Strapabíró, de ultrakönnyű babakocsik 15 000 forint alatthttp://www.life.hu/anyaskodj/20111115-strapabiro-de-ultrakonnyu-babakocsik-15-000-forint-alatt.html Meg nem született gyermekek - Milyen nyomot hagynak az anyában?http://www.life.hu/anyaskodj/20111114-meg-nem-szuletett-gyermekek-milyen-nyomot-hagynak-az-anyaban.html Miből tartja majd el a gyerekeit? Az X-Faktor sztárjának az utolsó esélye is elszállthttp://www.life.hu/anyaskodj/20111113-mibol-tartja-majd-el-a-gyerekeit-az-xfaktor-sztarjanak-az.html Őssejtbankok: megéri több százezret költeni?http://www.life.hu/anyaskodj/20111110-ossejtbankok-megeri-tobb-szazezret-kolteni.html Máig zavarosak Dávid eltűnésének körülményei - Rajta kívül közel 100 gyerek tűnik el évente itthonhttp://www.life.hu/anyaskodj/20111111-maig-zavarosak-david-eltunesenek-korulmenyei-rajta-kivul-kozel-100.html Így kösd le órákra az izgő-mozgó apróságot! - Ha már nem tudsz mit kitalálnihttp://www.life.hu/anyaskodj/20111111-igy-kosd-le-orakra-az-izgomozgo-aprosagot-ha-mar.html Özönlenek a kismamák a kórházakba a misztikusnak hitt dátum miatthttp://www.life.hu/anyaskodj/20111110-ozonlenek-a-kismamak-a-korhazakba-a-misztikusnak-hitt-datum-miatt.html