Átalakítunk! Nánási Pál szexi cicát varázsolt a fiatal anyukából

fashion week Holdampf Linda Nánási Pál Átalakítunk! bombanő
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nánási Pál és csapata a héten a 26 éves Andreát alakította át - a kissé önbizalomhiányos lányból csinos, szexi anyuka lett!
Soha nem voltam magabiztos lány, és a helyzet akkor sem változott, miután megszültem a kislányomat. Villámcsapásként jött az ötlet, hogy jelentkezzek - hogy ha csak pár órára is, de nőnek érezzem magam!" -



Fotó: Nánási Pál
Fotó: Nánási Pál

Andi tanácsadóként dolgozik, mellette pedig négyéves kislányát neveli, így nem sok ideje marad önmagára. A fiatal anyuka általában egyenesen vagy göndören hordja a haját, így először szokatlan volt számára új, kifelé szárított trendi frizurája, végül azonban ő is belátta, hogy remekül áll neki ez a haj. A lány nem sminkeli magát a hétköznapokban, ezért is tetszett neki annyira a profi sminkestől kapott "új arca". Holdampf Linda stylist pedig tökéletesen eltalálta Andi stílusát, aki hihetetlenül élvezte, hogy ilyen eszményi tűsarokban állhatott Nánási Pál kamerája elé.

Tipp! Nézd meg Anikó átalakulását is! Katt ide!


Nézd meg Andrea átalakulásást galériánkban! Katt ide!

"A fotózást egyszerűen imádtam, Nánási Páltól és a csapattól hatalmas önbizalmat kaptam. Nagyon tetszett minden, végre fel tudtam oldódni, és igazi nő lehettem" - mesélte Andi a Life.hu-nak. A lány barátai is nagyon elégedettek voltak a végeredménnyel, és odáig voltak, amikor meglátták a fiatal anyukáról készült szexi fotókat.

Most megtalálhatod álmaid illatát! Csak pár kérdésre kell válaszolnod és kiderül, melyik parfüm illik hozzád igazán! Katt ide!




Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.