Az extravagáns Gaga ismét meghökkentő ruhát viselt - hatalmas lyuk tátongott a ruháján.


Lady Gaga ismét hozta a formáját! A sztár az idei 39. Nemzetközi Emmy Díjátadón fontos szerepet játszott - ő adta át az életműdíjat Nigel Lythgoe-nak, az American Idol és a So You Think You Can Dance? atyjának, akit a Lady is egyik kedvenc producerének tart.
Forrás: AFP

Gaga egy elég szokatlan estélyiben jelent meg a díjátadón - fekete ruhája csípőtől a vádli közepéig fel volt sliccelve, ott azonban ismét záródott, így épp olyan hatást keltett, mintha egy hatalmas lyuk lenne a ruhán. Persze, ha azt vesszük, hogy Gaga eddig milyen darabokban parádézott, ez a szerelés még szolidnak nevezhető. Sőt, azt is megkockáztatnánk, hogy egy megfelelő alkalommal és tökéletes lábakkal talán mi is viselnénk - egy farsangi buli keretében.


Légy egy igazán csajos közösség tagja! Csatlakozz a Life.hu-hoz az iWiWen és a Facebookon is!David Jones - Vele járj!http://www.life.hu/legytrendi/20111121-david-jones-nyeremenyjatek-jarj-a-legtrendibb-taskakkal.html Erotikus divatvideók - A Fashion Video Festival ajánlásával (18+)http://www.life.hu/legytrendi/20111118-erotikus-divatvideok-a-fashion-video-festival-ajanlasaval.html Hullának öltözött a színésznő - Heti stílusmustrahttp://www.life.hu/legytrendi/20111118-hullanak-oltozott-a-szineszno-heti-stilusmustra.html Tanulj öltözködni az X-Faktor sztárjaitólhttp://www.life.hu/legytrendi/20111117-tanulj-oltozkodni-az-xfaktor-sztarjaitol.html Ideális kapcsolat?http://www.life.hu/legytrendi/20111118-idealis-kapcsolat-davis-jones-taskak.html Szőrös lábszár a divat! - 7x3 pár csizma, amelyek kötelezők télrehttp://www.life.hu/legytrendi/20111117-szoros-labszar-a-divat-7x3-par-csizma-amelyek-kotelezok.html