Évekig autóban lakott az Oscar-díjas sztár - Ma már ezt a luxuslakást is megengedheti magának

Hilary Swank luxuslakás apartman dekoráció lakberendezés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hilary Swank tinédzser korában még egy kocsiban lakott, ma pedig már bármilyen lakást megengedhet magának.

Hilary 15 éves volt, amikor Los Angelesbe költözött, hogy megvalósítsa álmait. Itt egészen addig egy kocsiban lakott édesanyjával, amíg nem lett annyi pénzük, hogy egy kisebb apartmant tudjanak bérelni. Persze később Hilary Swank élete nagy fordulatot vett, hiszen Oscar-díjas színésznőként ma már nem igazán kell nélkülöznie.

A sztár az év nagy részét Los Angeles-i luxusvillájában tölti, nemrég pedig megengedte, hogy rajongói bepillanthassanak csodásan berendezett manhattani otthonába. Egy népszerű amerikai lakberendezési magazinban jelentek meg a fotók Hilary otthonáról, a 130 négyzetméteres luxusingatlanról, melyet Mark Zeff tervezett. Persze a sztár kedvenc tervezője, Calvin Klein berendezési tárgyai sem hiányozhatnak a lakásból. A mesés otthonról készült képeket itt nézheted meg.

Hilary minimalista nappalija különösen elegáns, mégis kényelmes, hangulata pedig családias. A konyha pici, a fürdőszobában azonban a hatalmas kád és a zuhanyzó több is, mint kényelmes. Ha pedig a színésznő álomra akarja hajtani a fejét, a Calvin Klein ágyban egészen biztosan jobban alszik majd. A lakás legszebb része a hálószoba, hiszen a falakon selyemtapéta és csodás szőnyegek díszelegnek.

Az Utóirat: Szeretlek című romantikus film sztárja elmesélte, ő bizony sokkal jobban szereti a kisebb zugokat, mint a túlságosan nagy tereket. "Sokkal kényelmesebbnek érzem a kis helyeket. Valahogy jobb érzésem van bennük" - mesélte Hilary, aki imádja a műalkotásokat, ennek ellenére másfajta képeket tart a legszebbnek. "Egy ideje gyűjtögetek festményeket, de a város látványának képéhez semmi sem fogható. Egyszerűen imádom New Yorkot" - vallotta Miss Swank.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.