Nem meglepő, hogy rossz passzban van: Keresztes Ildikó nemrég veszítette el nevelőapját

X-Faktor Keresztes Ildikó sírás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Súlyos teher nyomja Keresztes Ildikó vállát. Ennek tudatában nem csoda, ha az X-Faktor női mentora gyakran tör ki könnyekben a kamerák előtt.

A Blikk információi szerint az énekesnő nemrég veszítette el nevelőapját, így a fiatal mentoráltjain kívül idős édesanyja vigasztalásával is törődnie kell. Ildikó ennek ellenére próbál erős maradni: "Nem szoktam erről beszélni, de a 73 éves édesanyám egy hónapja temette el a férjét, a nevelőapukámat, akivel 30 évet húzott le. Engem is nagyon megviselt, anyukámon keresztül pedig még jobban éreztem a fájdalmat" - vallotta Ildikó a Blikknek.

RTL Klub/Sajtóklub/Trunkó Bálint
RTL Klub/Sajtóklub/Trunkó Bálint

"Ezért próbálok gondoskodni róla a munkám mellett is, de tény, hogy egyre több problémát okoz, hogy összeegyeztessem a két dolgot. Szeretném minél jobban támogatni a gyászában, de sokszor azt veszem észre, hogy még mindig ő az én lelki támaszom. Az anyósom szintén idős már, 86 éves. Jó ideje ő is egyedül él, így a férjemmel, Lacival felváltva, fokozottan figyelünk rá is. Muszáj gondoskodnunk róla, hiszen a korából adódóan már bármire fel kell készülnünk" - vallotta az X-Faktor ítésze.

Ildi a súlyos terhek ellenére is úgy érzi, csakis szívvel-lélekkel éri meg csinálni a dolgokat. "Azt mondják, a lelki teher sokkal nehezebb, mint a fizikai fáradtság, de nekem akkor is megéri. Ez egyszerre áldás és átok is, hiszen ezeket a mély érzelmeket bele tudom vinni az előadásomba, mind az éneklésben, mind pedig a színpadon. Úgyhogy én azzal sosem szoktam foglalkozni, hogy azt mondják: jaj, a Keresztes megint sír, hiszen én így adom ki magamból az érzéseimet. Lehet, hogy ha itt nem tudna kijönni, akkor már rég felrobbantam volna" - mesélte Keresztes Ildikó a lapnak.

Tipp! Exkluzív képek Janicsák Veca Szuperkoncertjéről! Kattints a galériáért!


Gyerekre vágyik a börtön után Keleti Györgyihttp://www.life.hu/anyaskodj/20111121-lezarul-keleti-gyorgyi-buntetojogi-ugye-es-most-gyereket-szeretne-parjaval.htmlNem ennivalóak? Friss képeken Mariah Carey ikreihttp://www.life.hu/anyaskodj/20111118-nem-ennivaloak-friss-kepeken-mariah-carey-ikrei.htmlImádnivaló gyerekjátékok, melyek a legizgágább gyereket is lekötikhttp://www.life.hu/anyaskodj/20111118-imadnivalo-gyerekjatekok-melyek-a-legizgagabb-gyereket-is-lekotik.html100 ezer forint: ennyibe kerül ma egy gyerek Magyarországon - Hálapénzbenhttp://www.life.hu/anyaskodj/aza9honap/20111118-100-ezer-forint-ennyibe-kerul-ma-egy-gyerek-magyarorszagon-.htmlIgazi rosszcsont volt Hollywood ügyeletes szépfiúja - Képeken a változáshttp://www.life.hu/anyaskodj/20111118-igazi-rosszcsont-volt-hollywood-ugyeletes-szepfiuja-kepeken-a-valtozas.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.