Így készíts mennyei guacamolét

diéta Takács Nóra Hogyan legyek jó nő? fogyókúra guacamole avokádó
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy házibulin ettem először guacamolét Madridban. Mindenki bőszen mártogatott valami zöld izét, majd boldogan és sokatmondóan bólogattak is hozzá. Nem sok jót reméltem az ügytől, elvégre zöld is meg avokádó is, meg amúgy is.
Félve ízleltem meg, épp csak belenyomva a tortillám szélét, és aztán? Nagyjából két kézzel faltam, annyira ízlett. Jólesik néha finom és egészséges ételt enni. Különösen mostanában, amikor már nem tudunk annyi gyümölcsöt fogyasztani. Guacamoléra fel!

http://videa.hu/flvplayer.swf?v=4VxzILvA9WvhxvyD

Csatlakozz Nórához az iWiW-en és a Facebookon!
Ha tanácsra van szükséged, írj Nórának a hogyanlegyekjono@gmail.com címre!


Légy egy igazán csajos közösség tagja! Csatlakozz a Life.hu-hoz az iWiW-en és a Facebookon is!


Tipp! Ilyenek az igazi cicafiúk? Kattints a galériáért!



5 módszer sálkötésrehttp://www.life.hu/hogyanlegyekjono/20111117-hogyan-legyek-jo-no-5-modszer-salkotesre.htmlGyönyörű, egészséges haj fillérekbőlhttp://www.life.hu/hogyanlegyekjono/20111110-hogyan-legyek-jo-no-gyonyoru-egeszseges-haj-fillerekbol.htmlÍgy készül az ősz legtrendibb sminkjehttp://www.life.hu/hogyanlegyekjono/20111103-hogyan-legyek-jo-no-igy-keszul-az-osz-legtrendibb.html20 dolog, amire jó a vazelinhttp://www.life.hu/hogyanlegyekjono/20111020-hogyan-legyek-jo-no-20-dolog-amire-jo-a.htmlTökös-almás arcpakolás őszrehttp://www.life.hu/hogyanlegyekjono/20111013-hogyan-legyek-jo-no-oszi-tokos-arcpakolas.htmlPuha, ápoló őszi kézmaszkhttp://www.life.hu/hogyanlegyekjono/20111006-hogyan-legyek-jo-no-puha-apolo-oszi-kezmaszk.htmlÍgy készíts szexi frizurát egy perc alatt!http://www.life.hu/hogyanlegyekjono/20110929-hogyan-legyek-jo-no-igy-keszits-szexi-frizurat-egy.htmlÍgy szárad meg gyorsan a körömlakkod!http://www.life.hu/hogyanlegyekjono/20110922-hogyan-legyek-jo-no-igy-szarad-meg-szupergyorsan-a.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.