Szexi sztárok tökéletlen mosollyal

mosoly Hollywood fogsor Madonna Tom Cruise sztár
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hollywood íratlan szabályai közé tartozik, hogy bizonyos ismertség fölött az adott színésznek vagy színésznőnek illik rendbe szednie a kósza fogsorát. Ennek ellenére jó néhány olyan szexi szépséget fel tudunk sorolni, akinek nem kellett a fogorvos segítsége ahhoz, hogy világsztár legyen.




Forrás: AFP
Forrás: AFP

Katharine Hepburn és Greta Garbo

Míg Tom Cruise, Zac Efron, Celine Dion vagy Hillary Duff mindent megtett a gyöngymosolyért, vannak sztárok, akik ragaszkodtak a tökéletlenségükhöz. A két metszőfoga közötti "öt perc szünettel" is boldogan éli életét a popkirálynő, Madonna. Ha a popkirálynőt zavarná a dolog, már réges-rég megtehette volna, hogy a fennálló diasthemát (a két fog között normálisnál nagyobb réseket) héjkerámia felhasználásával eltüntettesse. Ugyanez a helyzet Anna Paquin színésznővel is, aki bár egyre ismertebb, mégis ragaszkodik a hézagos fogakhoz.

Forrás: AFP
Forrás: AFP



Forrás: AFP
Forrás: AFP

Lara Stone, Lindsey Wixson és Abbey Lee Kershaw

Szintén nem mondott le "veleszületett rendellenességéről" Kirsten Dunst sem, akinek két felső szemfoga teszi különlegessé a mosolyát. A színésznőhöz hasonlóan Avril Lavigne énekesnő és a mostanában gyermekalbumokat kiadó Jewel is ragaszkodik a kócos fogsorhoz. Japánban állítólag a vámpírfog az új őrület, és nem a Twilight miatt. Léteznek olyan fogászatok, ahol különböző ragasztott rátétekkel teszik tökéletlenné a szemfogat. Az ok egyszerű: a csajok pasit akarnak, a pasik pedig inkább elérhetőbbnek tartják a kevésbé tökéletes, cuki lányokat.

Forrás: AFP
Forrás: AFP

Kirsten Dunst, Avril Lavigne és Jewel

Tipp! Elképesztő átalakulás, szexi cica lett a fiatal anyukából! Kattints a galériáért!




Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.