Stahl Judit ínyenc receptjeit nem csak a tévében láthatod - ezentúl a Life.hu-n is találkozhatsz velük. Készítsd el még ma!

Forrás: [origo]
"Ha a konyhapultomon szomorkodó, imitt-amott már barnulásnak indult banánokra pillantok, nem az üde, jó ízek képzete merül fel bennem. Sőt, az egészséges táplálkozás gondolata sem villan be. Pedig mindkettő jogos lenne.

Ezekből a nyugdíjas korú banánokból kifejezetten jóízű édességeket lehet készíteni, mint például ezt a melegen-hidegen egyaránt nagyszerű püspökkenyeret, melynek kalóratartalma sem magas: cuspán 185 kcal egy adagban."

Stahl JuditStahl konyhája: Mézes dióslepényhttp://www.life.hu/hazitunder/gasztro/20111128-stahl-konyhaja-mezes-dioslepeny.html Stahl konyhája: Marcipános muffinhttp://www.life.hu/hazitunder/gasztro/20111125-stahl-konyhaja-marcipanos-muffin.html Stahl konyhája: Tárkonyos gombaleves harcsávalhttp://www.life.hu/hazitunder/gasztro/20111124-stahl-konyhaja-tarkonyos-gombaleves-harcsaval.html Stahl konyhája: Portóis muffinhttp://www.life.hu/hazitunder/gasztro/20111124-stahl-konyhaja-portois-muffin.html Stahl konyhája: Lazacos penne zöldségekkelhttp://www.life.hu/hazitunder/gasztro/20111122-stahl-konyhaja-lazacos-penne-zoldsegekkel.html