Trendi új üzletekkel készül az ünnepekre a WestEnd!

vásárlás üzletek WestEnd City Center Bershka Pull and Bear
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A téli hidegben és szürkeségben igazi felüdülést jelent egy csillogó, ünnepi díszbe öltöztetett bevásárlóközpontban tölteni időnket. Amíg kint zimankó van, bent az üzletekben karácsonyra készülődve szebbnél szebb termékek közül válogathatunk. A főváros szívében elhelyezkedő WestEnd City Center mindig kínál újdonságokat vásárlóinak: december elejétől bevásárló körutad során most már az újonnan nyílt Bershka és a Pull and Bear üzleteket se hagy ki!

Sokunk számára jelent fejtörést a megfelelő ajándék kiválasztása szeretteinknek. Merre menjünk, milyen meglepetésekkel készüljünk? A WestEnd tökéletes választás az ünnepi bevásárlás közeledtével, hiszen legyen szó akár könyvről a szüleidnek, ékszerről a kedvesednek, ruhákról, kiegészítőkről a nővérednek, vagy elektronikai cikkekről a bátyádnak - itt mindent egy helyen megtalálsz, és a bevásárlás végeztével még egy izgalmas mozira vagy egy finom ebédre is marad időd. De lazítás képpen akár a WestEnd Millennium tetőkertjén található 2.500 m2-es jégpályán is tehetsz egy kört.

Mindemellett a WestEnd kínálata folyamatosan bővül, hisz az elmúlt években többek között olyan népszerű márkákkal gazdagodott szinte észrevétlenül a kínálat, mint a H&M, Orsay, Parfois, Fundango, Camaieu, Legends, MAC, Tchibo, Starbucks, vagy a csak a WestEnd-ben megtalálható 2.300 m2-es Debenhams. Továbbá, most december elejétől a Bershka és a Pull and Bear újonnan nyílt üzleteit is megtalálhatod a WestEnd-ben!



Ha fontos számodra a fiatalos dinamizmus, az egyedi stílus, és a trendi megjelenés, akkor mindenképpen érdemes a Bershka téli kollekciójából válogatnod. A Bershkában nem csak ruhák és kiegészítők egyediek, hanem az üzlet megjelenése és környezete is, ahol a trendi ruhák között válogatva a legújabb slágereket hallgathatod.

Ha pedig előnyben részesíted a kényelmet, a praktikumot és a lazaságot, de mindezt szereted a divattal ötvözni, követve a művészeti irányzatokat és kizárva a sztereotípiákat, akkor a Pull and Bear jelenti a te stílusodat! A Pull and Bear egyesíti a nemzetközi trendeket, vegyíti az utcai divat hatásaival és újraértelmezi azt, miközben szem előtt tartja az új technológiákat, társadalmi változásokat és a legújabb művészeti és zenei trendeket.
A WestEnd élményekkel telivé teszi a karácsonyi shopping körutat, ha pedig nem tudsz választani és ajándékvásárlás terén tanácstalan vagy, akkor segítségedre lehet a 2, 5 és 10 ezer forintos címletekben kapható WestEnd vásárlási utalvány, amely 150 különböző üzletben levásárolható.

Készüljünk együtt az ünnepekre! Látogass el a WestEnd-be, hogy még nagyobb élmény és öröm legyen a karácsonyi bevásárlás!

Fizetett tartalom.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.