Matt Bellamy Kate Hudson zacskó
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nem mondhatni, hogy Kate Hudson olyan ronda, hogy zacskót kellene húznia a fejére. A párja talán igen? Matt Bellamy a napokban nylonszatyorral a fején sétálgatott.


Légy egy igazán csajos közösség tagja! Csatlakozz a Life.hu-hoz az iWiWen és a Facebookon is!


Northfoto
Northfoto


Matt egy angol bevásárlóközpont műanyag zacskóját húzta a fejére, a szeménél persze hagyott egy kis lyukat. Párja, Kate pedig az arcába húzta a kapucniját, és egy napszemüveggel is "megfejelte" az összeállítást - miközben fotókat készített magukról. Felhívnánk a figyelmet Kate lábbelijére, amit cipőnek egyáltalán nem nevezhetünk.

A pár igyekszik keveset mutatni magából a nyilvánosság előtt. Júliusban született meg első közös gyermekük, Bing. A picit is mindig óvják a riporterek kíváncsi tekintete elől - általában olyan ruhákat adnak rá, amiből ki sem látszik a baba.

Tipp! "Szeretem ahogy a Nap simogat..."Kattints a galériáért!


Kockás ajaktetoválással sokkol a botrányhősnőhttp://www.life.hu/legytrendi/20111130-kim-kardashian-szaja-feketefeher-kockas-lett.htmlÖregasszonynak öltözött a tinisztár - Heti stílusmustrahttp://www.life.hu/legytrendi/20111202-oregasszonynak-oltozott-a-tinisztar-heti-stilusmustra.htmlKiverte a biztosítékot a legújabb reklámkampányhttp://www.life.hu/legytrendi/20111124-izlestelen-reklamban-domborit-az-oscarjelolt-tinisztar.htmlDivatdiktátorok a múltbólhttp://www.life.hu/legytrendi/20111130-divatdiktatorok-a-multbol.htmlÁtalakítunk! Igazi címlaplány lett Mónikábólhttp://www.life.hu/legytrendi/20111129-atalakitunk-nanasi-pal-fotomuvesz-es-holdampf-linda-az-xfaktor-stylistja.htmlKate Moss hálóba bújtatta testéthttp://www.life.hu/legytrendi/20111129-kate-moss-haloba-bujtatta-testet-a-british-fashion-awards-dijatadon.html


Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.