Izgalmas tengeri herkentyűk kétféle öntettel megbolondítva - Isteni receptötlet Stahl Judittól

öntet tengeri hal recept Stahl konyhája
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Stahl Judit ínyenc receptjeit nem csak a tévében láthatod - ezentúl a Life.hu-n is találkozhatsz velük. Készítsd el még ma!

Forrás: [origo]
Forrás: [origo]




Stahl Judit

Stahl konyhája: Cukkinis makaróni diós-olajbogyós szósszalhttp://www.life.hu/hazitunder/gasztro/20111202-stahl-konyhaja-cukkinis-makaroni-diosolajbogyos-szosszal.htmlStahl konyhája: Camparizselé málnávalhttp://www.life.hu/hazitunder/gasztro/20111201-stahl-konyhaja-camparizsele-malnaval.htmlOmlós, krémes, finom, mégis kalóriaszegény: mi az? - Stahl Judittól megtudhatod!http://www.life.hu/hazitunder/gasztro/20111130-stahl-judit-konyhaja-brokkolis-penne-receptje.htmlKidobnád, pedig ínycsiklandozó édességet készíthetsz belőle - Stahl Judit elárulja, hogyanhttp://www.life.hu/hazitunder/gasztro/20111129-kidobnad-pedig-inycsiklandozo-edesseget-keszithetsz-belole-stahl-judit-elarulja.htmlStahl konyhája: Mézes dióslepényhttp://www.life.hu/hazitunder/gasztro/20111128-stahl-konyhaja-mezes-dioslepeny.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.