fashion week stílusmustra sztár
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Sarah Jessica Parker nem készült jelmezbálba, ennek ellenére sikerült egy teljesen nevetséges ruhát magára húznia. A színésznő leginkább valamilyen italos üvegre hasonlított.
A legvadabb estélyi




AFP
AFP


A legdurvább dekoltázs

Aki az előző ruhából hiányolta a dekoltázst, annak is van egy képünk. Kristin Chenoweth, az American Country Awards háziasszonya plusz egy lábat villant, a pocak helyett viszont a majdhogynem köldökig vágott dekoltázs viszi a prímet. Na, meg a pózolás, mert Kristin abban sem utolsó...

AFP
AFP


A legkárpitszerűbb estélyi

Rachel McAdams sem spórolta meg a dekoltázst, csak ő inkább a hátát mutatta. A színésznő viszont olyan meggyőző magabiztossággal viselte a ruhát, hogy elfeledtette velünk, ebből az anyagból akár bútorszövet, díszpárnahuzat vagy függöny is készülhetett volna.

AFP
AFP


Tipp! Sokkoló képeken a tinisztár! Kattints a galériáért!


A legrosszabb anyagválasztás




AFP
AFP


A legszerencsétlenebb sziluett

Sarah Jessica Parker a legtöbb esetben bátran választ magának és az eredménnyel csak néhányszor tudunk vitatkozni - akkor viszont nagyon! A színésznő ez alkalommal egy fekete ruha mellett döntött, amiben - nem túlzunk - pontosan úgy néz ki, mintha valamilyen italos üvegnek öltözött volna. Ez a forma ráadásul nemcsak nagyon furcsa, hanem teljesen összenyomja az amúgy sem túl magas színésznőt. Egy magasabb nőn valószínűleg sokkal jobban állt volna.

AFP
AFP

Tipp! Igazi partikirálynő lett Nórából! Kattints a galériáért!


A legesetlenebb ruha és cipő




AFP
AFP


A legkedvencebb darabok

Azért a héten voltak bőven kedvenceink is: Hilary Swanket óriási dicséret illeti ezért az összeállításért.

AFP
AFP


Az egyik legkülönlegesebb darabnak Kirsten Dunst klasszikus trencskót ihlette ruháját találtuk. Ugyanakkor nem mehetünk el szó nélkül Michelle Pfeiffer gyönyörű, püspöklila koktélruhája mellett sem.

AFP
AFP


Tipp! Levetkőzött a szexi magyar modell! Kattints a galériáért!




Átalakítunk! Partikirálynő lett a visszafogott anyukábólhttp://www.life.hu/legytrendi/20111206-atalakitunk-nanasi-pal-fotomuvesz-es-holdampf-linda-az-xfaktor-stylistja.htmlA legszebb télikabátok - testalkatra szabvahttp://www.life.hu/legytrendi/20111205-a-legszebb-telikabatok-testalkatra-szabva.htmlKiverte a biztosítékot a legújabb reklámkampányhttp://www.life.hu/legytrendi/20111124-izlestelen-reklamban-domborit-az-oscarjelolt-tinisztar.htmlDivatdiktátorok a múltbólhttp://www.life.hu/legytrendi/20111130-divatdiktatorok-a-multbol.htmlÍgy öltözz magasabbnak!http://www.life.hu/legytrendi/20111124-igy-oltozz-magasabbnak.html




Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.