Átalakítunk! Csábító démon lett a szende Orsiból

X-Faktor Holdampf Linda Nánási Pál Átalakítunk! stylist
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nánási Pál és csapata a héten a huszonöt éves Orsiból faragott igazi bombázót - a lány számára felejthetetlen volt az átalakítás napja.

Fotó: Nánási Pál
Fotó: Nánási Pál

Fotó: Nánási Pál, styling: Holdampf Linda, smink és haj: Törköly Anita

"Azért jelentkezem, mert szeretnék átalakulni. Sajnos nem vagyok teljesen megelégedve magammal, talán egy kis megújulás segítene" - írta nekünk a szállodai recepciósként dolgozó százhalombattai lány. A fiatal, szőke Orsi a hétköznapokban a sportos viseletet, a tornacipő-farmer párosítást részesíti előnyben, mégis teljesen odáig volt a a feszes, fehér csőnadrág és a fekete magas sarkú együttesétől. "Nagyon tetszett a szerelés, remekül éreztem benne magam. Magas sarkút sosem hordok, de ez a darab különösen kényelmes volt, nagyon megszerettem!' - lelkendezett Orsi a Life.hu-nak.

Ha te is szeretnél átváltozni, kattints ide!



Majdnem minden reggel 4-kor kelek, ezért sosem sminkelem magam, egyszerűen nincs rá időm. Az átalakításon füstös smink került a szememre, ami nagyon jól állt. Végig kérdezgettem a sminkest, hogy mit hogyan csinál, így tanultam néhány praktikát, melyeket én is alkalmazni fogok"


Fotó: Nánási Pál
Fotó: Nánási Pál

Nézd meg az Orsiról készült többi képet is képgalériánkban! Katt ide!

Eleinte nagyon izgultam, de később már otthon éreztem magam Nánási Pál stúdiójában. A szüleim nagyon meglepődtek, amikor az átalakítás után megláttak, azt mondták, így akár modell is lehetnék - ez nagyon jólesett"

Nézd meg, hogyan dolgozik átalakító csapatunk - ennek te is részese lehetsz!

http://videa.hu/flvplayer.swf?v=FS7drBfkQDAmP3lP


Légy egy igazán csajos közösség tagja! Csatlakozz a Life.hu-hoz az iWiWen és a Facebookon is!


Most megtalálhatod álmaid illatát! Csak pár kérdésre kell válaszolnod és kiderül, melyik parfüm illik hozzád igazán! Katt ide!






Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.