Kétségtelenül a világ egyik legszexibb apukája Orlando Bloom

A hobbit Miranda Kerr Orlando Bloom férj édesapa
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ő lenne a tökéletes férfi? Orlando Bloom eszméletlenül szexis, nem él botrányos életet, gyönyörű felesége és cuki kisfia van, akiket egyszerűen imád. Ilyen lenne a mesebeli család? 

Northfoto
Northfoto


A 34 éves színész és családja jelenleg Új-Zélandon töltenek néhány hetet, mert a sztár itt forgatja A hobbit című filmet. Persze a munka mellett Orlando igyekszik időt szakítani családjára is - boldogan játszik kisfiával, és nem hanyagolja el gyönyörű modell feleségét, Miranda Kerrt sem, akinek besegít a baba gondozásába a filmsztár édesanyja is. A színészt sikerült póló nélkül is lencsevégre kapni, így a képek láttán azt is megállapíthatjuk, hogy a rendszeres testedzést sem hanyagolja el A gyűrűk ura tündéje. Ez ám a tökéletes apuka!

Tipp! Csábító démon lett a szende Orsiból! Kattints a galériáért!


Légy egy igazán csajos közösség tagja! Csatlakozz a Life.hu-hoz az iWiWen és a Facebookon is!


A nagy uzsonnakérdés: készítsünk vagy pénzt adjunk?http://www.life.hu/anyaskodj/20111103-a-nagy-uzsonnakerdes-keszitsunk-vagy-penzt-adjunk.htmlA nagyszülő a hosszú élet titka - Így hatnak az idősek a fiatalabb generációkrahttp://www.life.hu/anyaskodj/20111212-a-nagyszulo-a-hosszu-elet-titka-igy-hatnak-az.htmlEzért házasodtak olyan hamar? Gyermeket vár a népszerű magyar zenész újdonsült feleségehttp://www.life.hu/anyaskodj/20111210-ezert-hazasodtak-olyan-hamar-gyermeket-var-a-nepszeru-magyar-zenesz.htmlNagyító alatt: a zűrös Z-generációhttp://www.life.hu/anyaskodj/20111208-nagyito-alatt-a-zuros-zgeneracio.htmlÍgy segíts a gyereknek okosan, hogy megtanuljon félretennihttp://www.life.hu/anyaskodj/20111030-igy-segits-a-gyereknek-okosan-hogy-megtanuljon-felretenni.htmlGyógyíthatatlan betegségben szenved a műsorvezető kisfiahttp://www.life.hu/anyaskodj/20111208-gyogyithatatlan-betegsegben-szenved-jaksity-kata-fia.htmlHogyan tartható távol a gyermek az erőszakos apától?http://www.life.hu/anyaskodj/20111207-az-ugyved-valaszol-hogyan-tarthato-tavol-a-gyermek-az-eroszakos.html


Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.