Hosszú, göndör hajjal és dús szakállal okozott meglepetést a színész - Heti beauty-mustra

frizura haj sztárok smink szépség
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Heti stílusmustránkból kiderül, hogyan néz ki Matt Damon milliméteres, őszülő hajjal, illetve az is, hogy nem ő az, aki az elmúlt hónapokban görögösre vette a figurát. Mutatunk még néhány mesteri sminket, amit akár karácsonykor is könnyen leutánozhat bárki.



AFP
AFP

Inspiráló frizurákra is találtunk példát: AnnaLynne McCord feszes kontya a színésznő tökéletes sminkjével lesz ünnepi. A rövid hajú Evan Rachel Wood egyszerű fekete hajpánttal zabolázta meg a tincseit.

AFP
AFP

Akiről semmiképp nem vennénk példát, az Charlize Theron, aki eddig ritkán lőtt mellé, ez alkalommal viszont túl sokáig szárította alulról a haját, csak ez eredményezheti ezt az idegbeteg frizurát. Sajnos, az oldalra elmaszatolt füstös smink sem éppen a kedvencünk.

AFP
AFP

Kattints a képre a galériáért!

És akkor az emlegetett férfiak: Matt Damon az Elysium című film miatt kopaszra borotválta a fejét, amit állítólag a gyerekei nagyon élveztek, mert imádták csapkodni a színész tar koponyáját. Damon haja azóta már nőtt egy keveset, nekünk pedig szomorúan kell tudomásul vennünk, hogy őt sem kíméli az idő: már a néhány milliméteres hajhossz is jól mutatja, hogy egyre több az ősz hajszála. Akinek viszont sem kopaszodásra, sem őszülésre nem lehet panasza, az Gerard Butler. A színész az utóbbi időben ókori görög szobrokat idéző, dús göndör hajjal és egyre terjedelmesebb szakállal aratja a sikereket a nők körében. Elvégre ki tudna egy ilyen Adonisznak ellenállni?

AFP
AFP

Tipp! Ördög Nóra, ahogyan még sohasem láttad! Kattints a galériáért!





Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.