Gondoltad volna? Már 3 éves Nicole Kidman gyönyörű kislánya

séta Nicole Kidman kislány Keith Urban
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nicole Kidman büszke lehet - hároméves kislánya, Sunday Rose egyszerűen csodaszép!

Sunday (magyarul vasárnap) a nevét a hét pihenőnapja után kapta - szülei ezzel a névválasztással a kedvenc napjukra szerettek volna utalni. A legutóbbi vasárnapon is kicsit ejtőzött a kislány híres szüleivel. A család sétálgatott egy kicsit New Yorkban, Manhattanben, és igazán remekül érezték magukat. A Nicole Kidmanről, férjéről, Keith-ről és kislányukról készült képeket itt nézheted meg.

Northfoto
Northfoto

A hároméves kislány nagyon élvezte a sétát, és igazán cuki volt csizmácskájában és pöttyös ruhájában. Húga, az egyéves Faith nem tartott a családdal - ő feltehetően a bébicsősszel maradt otthon. Keith, Nicole és Sunday a séta közben betértek egy kisállatkereskedésbe is, ahol a kislány végül kaphatott egy pici kutyust.

Nicole mostanában sokkal kevesebb filmet készít, mint korábban, mert szeretne több időt tölteni a családjával. A színésznő nemrég nyitotta meg Rue La La nevű butikját, melynek bevételét egy rákellenes alapítványnak ajánlotta fel.

Lemondta koncertjeit a 19 éves énekesnő a vetélés utánhttp://www.life.hu/anyaskodj/20111219-lemondta-koncertjeit-selena-gomez-edesanyja-a-vetelese-utan.html3 éves kortól kötelező az óvoda - Nagyító alatt az új törvényhttp://www.life.hu/anyaskodj/ovisoklettetek/20111219-3-eves-kortol-kotelezo-az-ovoda-nagyito-alatt-az.html5 színes-izgalmas gyerekjáték, amit érdemes a fa alá rejtenihttp://www.life.hu/anyaskodj/20111216-5-szinesizgalmas-gyerekjatek-amit-erdemes-a-fal-ala-rejteni.htmlPocakosan is fitt, pedig hamarosan szül a bájos színésznőhttp://www.life.hu/anyaskodj/20111213-pocakosan-is-fitt-pedig-hamarosan-szul-a-bajos-szineszno-hilary.htmlA legolcsóbb családi program - Kicsik és nagyok kedvencehttp://www.life.hu/anyaskodj/20111216-a-legolcsobb-csaladi-program-kicsik-es-nagyok-kedvence.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.