Nem csak háromnapos ünnep - Takács Nóra karácsonya

karácsony Takács Nóra ajándék Hogyan legyek jó nő? ünnep éjféli mise csomagolás karácsonyfa díszítés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Szerencsés vagyok, tudom jól. Olyan családban nőhettem fel, ahol a karácsony nem egy háromnapos ünnep. Mi az év összes napján együtt vagyunk: Apa, Anya, Julcsi meg én. Négyen vigyázunk egymásra.


A karácsonyi időszak érzelgőssé tesz, könnyen meghatódok minden apróságon: egy rég hallott karácsonyi zene, egy ismerős illat, egy mosolygós arc láttán. Amikor szenteste kinézek az ablakon nemcsak tudom, hanem látom is, hogy valami fontos történik. Az utcák csöndesek, sehol senki, viszont minden ablakból ünnepi fény szűrődik ki. Na, ilyenkor hatódok meg igazán. Jó érzés tudni, hogy valami nagy egész része vagyok éppen, hogy a sok rossz mellett ilyet is kitalált ez a világ. Egy ünnepet, amikor senki sem moccan, nehogy megtörje a csendet. Aztán éjfél előtt lassan megtelik az utca. Meghitten lépkedünk a templom felé. Gyerekkoromban azért volt érdekes a mise, mert rengeteg barátom volt ott a családjával, és elmondhattuk egymásnak, mi mindent kaptunk. Ez az előnye a kisvárosoknak: mindenki könnyedén egy helyen tud lenni egy időben. Ma, ha körbenézek a templomban, ugyanazokat a barátaimat látom, de már nem szaladgálunk. Inkább puhán megöleljük egymást, és csendesen mosolygunk a saját gyermekeink rohangálásán. Időközben felnőttünk, nincs mit tenni. Ám egy valami változatlan: mindenki ott van a templomban. Vannak állandó dolgok a világban.

A karácsony is ilyen. Az év legtisztább napja, legalábbis számomra biztosan. Egy alkalom arra, hogy kicsit megjavuljon a világ. Évről évre. Állandóan.

http://videa.hu/flvplayer.swf?v=cdMXZJjPrkRsouvV


Tipp! Izgalmas képek a szexi színésznőről! Kattints a galériáért!





Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.