Carla Bruni, a francia miniszterelnök felesége képtelen megbarátkozni a korral, ezért is lett az egyik legjobb barátja a botox.


Carla valószínűleg nem tudja, hogy már régen nem trendi a felpüffedt arcocska. Az egykori modell nehezen dolgozza fel az idő múlását, és negyvenhárom éves korára jutott el oda, hogy teljesen eltorzította az arcát a számtalan botoxkezeléssel.

Northfoto


Carla mosolya mára teljesen megváltozott, mimikája pedig szinte egyáltalán nincs - a politikusfeleség éppen úgy fest, mint a Batman-filmek vigyori Jokere. Valakinek azért nem ártana felhívnia Carla figyelmét az arcpuffasztás káros hatásaira, mert így nem lesz nagy sikere a francia választók körében.Szuper szépségtippek, amiket elcsenhetsz a nagyidtól!http://www.life.hu/szepulj/20111219-szuper-szepsegtippek-amiket-elcsenhetsz-a-nagyidtol.html Inspirálódj a sztárok által: gyönyörű karácsonyi frizurákhttp://www.life.hu/szepulj/20111215-inspiralodj-a-sztaroktol-gyonyoru-karacsonyi-frizurak.html Parfümök, amiket ételek ihlettekhttp://www.life.hu/szepulj/20111215-parfumok-amiket-etelek-ihlettek.html Popsit villantott a sztárcsemetehttp://www.life.hu/szepulj/20111213-popsit-villantott-a-sztarcsemete-scout-willis.html Szikrázó karácsonyi sminkhttp://www.life.hu/hogyanlegyekjono/20111215-hogyan-legyek-jo-no-szikrazo-karacsonyi-smink.html