fashion week Holdampf Linda Nánási Pál Átalakítunk!
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nánási Pál és csapata a héten a tizenkilenc éves Evelint alakította át - a fiatal lányból valódi, divatos nő lett!

Fotó: Nánási Pál
Fotó: Nánási Pál

Fotó: Nánási Pál, styling: Holdampf Linda, smink és haj: Törköly Anita

"Nagyon örültem, amikor megtaláltam az interneten a felhívást, és azonnal úgy éreztem, hogy jelentkeznem kell - mindig epekedve nézem a gyönyörű fotómodell lányokat. Nekem ilyenben még sosem volt részem, így nagyon vágytam rá, hogy legalább egy napra fotómodell lehessek" - írta a Hajdú-Bihar megyében, Szerepen élő lány a jelentkezésében. Evelin nagy álma teljesült: Nánási Pál és csapata csodát tett vele.

Ha te is szeretnél átváltozni, kattints ide!



A tizenkilenc éves Evelin idegenforgalmat tanul, hogy később utazási irodában vagy szállodában helyezkedhessen el. A hétköznapokban a lány az egyszerűség híve, általában sportosan öltözködik, épp ezért nagyon örült, amikor Holdampf Linda stylisttal kiválasztották a bíborszínű felsőt és a patchwork stílusú macskanadrágot a magas sarkú cipővel. "Sosem hordok ilyen feltűnő darabokat, ennek ellenére mégis remekül éreztem magam ebben a szuper szettben" - lelkendezett Evelin a Life.hu-nak.

Fotó: Nánási Pál
Fotó: Nánási Pál

Nézz meg még több képet Evelin átalakulásáról! Katt ide!

A lánynak nagyon tetszett új, dögös hajkreációja, mert mindig is arra vágyott, hogy egyszer valaki elkészítse neki ezt a magazinokban már oly sokszor látott frizurát, mégis leginkább a smink nyerte el a tetszését. "Általában csak egy leheletnyi sminket használok, most pedig kaptam műszempillát, erős szemfestést és vadító színű rúzst. Teljesen odáig voltam ezért a szuper sminkért!" - vallotta Evelin, akit Nánási Pál profizmusa is lenyűgözött. "Ez volt életem első profi fotózása - Nánási Pál nagyon szimpatikus és kedves volt, imádtam ezt az egészet. A barátomnak és a családomnak is nagyon tetszettem az átalakítás után, és már alig várják a képeket" - mesélte Evelin.

Nézd meg, hogyan dolgozik átalakító csapatunk - ennek te is részese lehetsz!

http://videa.hu/flvplayer.swf?v=FS7drBfkQDAmP3lP


Légy egy igazán csajos közösség tagja! Csatlakozz a Life.hu-hoz az iWiWen és a Facebookon is!


Most megtalálhatod álmaid illatát! Csak pár kérdésre kell válaszolnod és kiderül, melyik parfüm illik hozzád igazán! Katt ide!





Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.