Idén babát szeretne a dögös énekesnő!

baba terhesség Black Eyed Peas énekesnő Fergie
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Végre itt az idő? Fergie, a Black Eyed Peas dögös énekesnője úgy érzi, jöhet a baba.



AFP
AFP

"Talán, ki tudja? Meglátjuk, mi lesz idén" - mondta a szexi sztár. Fergie 36 éves, a férje három évvel idősebb nála, így mindketten elég érettek a szülői szerepre. "Minél több időt szeretnék a férjemmel tölteni, focit és kosármeccset akarunk nézni. Az lesz, aminek lennie kell. Nincsenek konkrét terveim. Ha állapotos lennék, az egy hatalmas változás lenne az életemben" - vallotta a sztár.

Fergie most még nem mesélt konkrétumokról, de a terveire utal, hogy átrendezi a házukat, így az sincs kizárva, hogy most már egy babaszoba is elkészül a pár otthonában. "Szeretnék minél kevesebb időt távol tölteni az otthonomtól, nincs kedvem minden este más városban elaludni" - vallotta Fergie, aki megunta az állandó bulizást, és most már elérkezettnek látja az időt élete legkomolyabb szerepére - az anyaságra.



Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.