Suri Cruise Miranda Kerr sztárcsemete Halle Berry Jessica Alba Penelope Cruz
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az amerikai hetilap, a Daily Beast elkészítette a legbefolyásosabb sztárcsemeték listáját 2011 év végén. A listára aszerint kerültek fel a celebgyerekek, hogy mennyire szimpatikusak az emberek számára, és mennyit szerepelnek a médiában.




Forrás: AFP
Forrás: AFP

Valentina Paloma Pinault és Lola Sheen

17. lett Emme Anthony - Marc Anthony és Jennifer Lopez gyermeke -, 16. Leonardo Bardem - Javier Bardem és Penelope Cruz babája -, 15. Gabriel Aubry és Halle Berry gyönyörű kislánya, Nahla Aubry, a 14. pedig Freddie Prinze Jr. és Sarah Michelle Gellar lánya, Charlotte Grace Prinze.

A lista 13. helyét Cash Warren és Jessica Alba második gyermeke, Haven Garner Warren szerezte meg, míg a 12. helyet Orlando Bloom és Miranda Kerr kisfia, Flynn Bloom. A 11. helyen Brad Pitt és Angelina Jolie gyermeke, Zahara Jolie-Pitt végzett, míg a lista közepén, 10. helyen Kevin Federline és Britney Spears második gyermeke, Jayden Federline.

Northfoto
Northfoto

Nézd meg a 10 legbefolyásosabb sztárcsemetét galériánkban! Katt a képre!

Légy egy igazán csajos közösség tagja! Csatlakozz a Life.hu-hoz az iWiWen és a Facebookon is!




Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.