Otromba csizmába bújt a gyönyörű színésznő - Heti stílusmustra

fashion week stílusmustra sztárok stílus
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A sztárok még az újévi mulatozást pihenhetik épp, mert alig páran vonultak csak végig a héten a vörös szőnyegen. Mindenesetre ez a pár esemény pont elég volt ahhoz, hogy rácsodálkozzunk Fergie-re, Meryl Streep pedig levegyen bennünket a lábunkról. Na jó, a csizmáját leszámítva.





Forrás: AFP
Forrás: AFP

Helen Hunt és Rooney Mara

Szilveszteri sztárszettek

Egy pillanatra tekintsünk vissza az év utolsó napjára, különben elmulasztanánk az utóbbi idők egyik legnagyobb meglepetését. Az, hogy Emmy Rossumot vagy Brandy Norwoodot hírességként jegyzik, csak az egyik meglepő dolog. Ők legalább tudnak sztárként kinézni. Amin viszont teljesen ledöbbentünk, hogy ez alkalommal még Fergie is képes volt sztárhoz méltóan felöltözni, ami a tavalyi teljesítményét látva nem kis dolog. Reméljük, az énekesnő megfogadta, hogy az új évben nem jelenik meg répaszínűre barnítva és lenőtt hajjal a vörös szőnyegen!

Forrás: AFP
Forrás: AFP

Emmy Rossum, Brandy Norwood és Fergie

Tipp! Modellkedni kezdett a híres énekesnő lánya. Kattints a galériáért!






Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.