Hadak útján Katalin hercegnő ruha Vilmos herceg csipke
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Katalin hercegnő ismét célba talált: mesés csipkeruhát húzott egy filmbemutatóra.

Nap mint nap izgatottan várjuk, milyen ruhakölteményben tűnik fel kedvenc hercegnőnk, Katalin. Eddig még nem sikerült megunnunk őt, és reméljük, hogy ezután is tud majd újat mutatni Vilmos herceg neje.

AFP
AFP


Katalin a Hadak útján című film premierjére érkezett ebben a földig érő, fekete-nude színű Alice Temperley kreációban. A hercegnő többször viselte már a tervező mesés ruháit, és ezúttal sem lőtt mellé, ismét egyedi darabot választott - ruhája messze kimagaslott a többi közül. Az estélyi különlegesen szép kivágása, az egyszerű fekete retikül és az elegáns, mégis feltűnően szép karkötő tökéletesen passzolt a ruhához - az pedig, hogy az esernyő is beleillik a képbe, egészen biztosan nem a véletlen műve. Bravó!

Szerelmi bánat ide vagy oda, remekül fest a negyvenkilenc éves sztárhttp://www.life.hu/legytrendi/20120105-demi-moore-attol-fel-hogy-nem-lesz-szerelmes.htmlOtromba csizmába bújt a gyönyörű színésznő - Heti stílusmustrahttp://www.life.hu/legytrendi/20120106-otromba-csizmaba-bujt-meryl-streep-heti-stilusmustra.htmlÚjabb sztárcsemete kezdett modellkednihttp://www.life.hu/legytrendi/20120104-lauryn-hill-lanya-selah-modellkedik.htmlÖsszepréselte lábait a fiatal színésznőhttp://www.life.hu/legytrendi/20111221-osszepreselte-labait-a-fiatal-szineszno-elle-fanning.htmlNem öregszik a Dallas egykori sztárja?http://www.life.hu/legytrendi/20111227-nem-oregszik-a-dallas-egykori-sztarja-victoria-principal.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.