Lepukkant sztárok a vörös szőnyegen - Heti beauty-mustra

frizura sztárok Hollywood smink szépség
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A héten láttunk lepukkant celebanyukát, sokkolóan szürke hajzuhatagot, túlzó sminkeket, amelyeket csak saját felelősségre utánozzunk. Természetesen néhány gyönyörű szépség is felbukkant a vörös szőnyegen, akiket szintén megmutatunk.
Naomi Watts Nicole Richie



Forrás: AFP
Forrás: AFP

Ha már a furcsa hajaknál tartunk, akkor érdemes megemlékezni Kathy Griffin színésznő 1980-as évekből ránk maradt tincseiről! Egy kis frissítés ráférne erre a fazonra. Amit viszont Kelly Osbourne frissítés címen végrehajtott, az felér egy katasztrófával. A répasárga bőrszín mellé ez a szürke hajzuhatag valami botrányos még akkor is, ha a szürke hajszín más bőrszínnel kombinálva még jól is nézhet ki.

Forrás: AFP
Forrás: AFP

Tipp! Christina Aguilera hihetetlenül meghízott. Kattints a galériáért!


Charlize Theron



Forrás: AFP
Forrás: AFP

Ki mondta, hogy a kócos haj nem nézhet ki jól? A héten rácáfolt erre Kirsten Dunst és Diane Kruger is, akik szintén a Critics' Choice Movie Awardson jelentek meg.

Forrás: AFP
Forrás: AFP

Tipp! Liptai Claudia szebb, mint valaha. Kattints a képekért!


Sarah Jessica Parker
Keke Palmert Jennifer Morrisont



Forrás: AFP
Forrás: AFP

Semmi sem rosszabb látvány, mint amikor egy szép színésznő borzalmas sminkkel csúfítja el magát. Ilyenkor nem tudjuk, hogy tükör, tehetséges sminkes, vagy jó barátok hiányában szenved. Legalább ez utóbbiak figyelmeztethetnék arra, hogy a rengeteg pirosító utoljára a rokokó korában volt divat, akkor is azért, hogy a bőrhibákat leplezzék. A gyönyörű és pofátlanul fiatal Elle Fanning csinos pofijára fölösleges volt ennyi pírt tenni, a rikító sárga szemsmink magyarázatát értjük, de még szoknunk kell. Julianne Hough pedig, mint általában, most is túlzásba esett, egy egész tégely pirosítót sikerült magára kennie.

Forrás: AFP
Forrás: AFP

Utolsó elrettentő példánk a hétre Dolly Parton country-énekesnő, akinek milliós testéről itt írtunk már. Arról nem tudunk, hogy mennyi értékben végeztetett plasztikai műtéteket magán, de az biztos, hogy mára önmaga karikatúrájává vált.

Forrás: AFP
Forrás: AFP

Átalakítunk! Dögös csaj lett Edinából. Kattints a galériáért!



Így készül a hajfánk, általa pedig egy gyönyörű frizurahttp://www.life.hu/hogyanlegyekjono/20120112-hogyan-legyek-jo-no-igy-keszul-a-hajfank.htmlMeztelenül is szörnyen néz ki Lady Gagahttp://www.life.hu/szepulj/20120111-meztelenul-is-szornyen-nez-ki-lady-gaga.htmlSminkbakik, amelyek rettenetesen öregítenekhttp://www.life.hu/szepulj/20120110-sminkbakik-amelyek-rettenetesen-oregitenek.htmlBúcsúzz el a ráncoktól - Fiatalodj meg 30 perc alatt!http://www.life.hu/szepulj/20120102-fiatalodj-fotorejuvenacioval.html10 pipereholmi, amelyek nélkül nem tudunk élnihttp://www.life.hu/szepulj/20120106-10-pipereholmi-amelyek-nelkul-nem-tudunk-elni.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.