kiegészítő magazin dekoráció lakberendezés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Három- vagy négyévente eljön az a pillanat, amikor helyhiány miatt búcsút kell intenünk a méretes kupacokban tornyosuló csajmagazinoknak. Nem kell azonban a kukában landolnia az egész gyűjteménynek, felhasználhatod őket az otthonod díszítésére is.

Magazinokból hokedli

A magazinok talán legegyszerűbb felhasználási módja, ha tetszetős ülőalkalmatosságot kreálsz belőlük. A német Njustudio nevű, dizájnerekből álló alkotócsoport találta ki és készítette el az eredeti verziót, amelyet könnyen utánozhatsz, ha van két ugyanolyan felesleges öved és egy kispárnád.

http://selekkt.com
http://selekkt.com

Tekert képkeretek

A magazinok nemcsak egymásra fektetve néznek ki jól, de az oldalaikat kitépve, feltekerve és egymás mellé ragasztva izgalmas színeket és textúrákat kapsz. A magazinroládokat elfektetve, vagy alacsony hengerekre vágva, állítva ragaszd fel a régi képkeretre. Az eredmény így is, úgy is mutatós.

www.curbly.com, www.etsy.com, www.heartmadeblog.com
www.curbly.com, www.etsy.com, www.heartmadeblog.com

Falióra újradizájnolva

Régi faliórából vagy óraalkatrész-boltokban vásárolható óraalakból néhány magazinoldal felhasználásával egyedi faliórát készíthetsz a nappaliba vagy a konyhába. Nem is kell megmaradnod a tekercseknél, a harmonikahajtogatás is őrült jól néz ki.

Légy egy igazán csajos közösség tagja! Csatlakozz a Life.hu-hoz az iWiWen és a Facebookon is!



www.apartmenttherapy.com, www.curbly.com
www.apartmenttherapy.com, www.curbly.com

Ékszerdoboz papírszövéssel

A papírcsíkokat nemcsak összeragasztani lehet, hanem összeszőni is. Az így készült papírkosárba az előszobaszekrényen felgyülemlő apróságokat, zsebkendőt, jegyzettömböt, tollakat vagy tartalékkulcsot is tárolhatod.

www.craftstylish.com, http://howaboutorange.blogspot.com
www.craftstylish.com, http://howaboutorange.blogspot.com

A kapcsolók új ruhája

Nem szereted kifejezetten az újrahasznosított tárgyakat a lakásban? Tedd az unalmas részleteket - például a villanykapcsoló vagy konnektor keretét - magazinokból kivágott fotókkal izgalmassá. A decoupage-, avagy szalvéta-technikához a nevével ellentétben nemcsak szalvétát lehet használni, hanem bármilyen papír alapú mintát. Mivel a magazinok lapja vastagabb, mint egy réteg szalvéta, ezért a decoupage-ragasztó helyett használj erős tapétaragasztót.

www.craftstylish.com
www.craftstylish.com

Tipp! Ilyen esküvő dekorációt választanál? Kattints a galériáért!


Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.