Jóban Rosszban terhesség eljegyzés szülés Szorcsik H. Viktória
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hamarosan megérkezik Szorcsik H. Viki első babája. A Jóban Rosszban korábbi színésznőjének kezét pedig még a szülés előtt megkérte kedvese.


Fotó: TV2
Fotó: TV2

"A párommal, Andrissal rendszeresen együtt nézzük az MTV-n a Tini mamikat, amikből sok hasznos dolgot tanulok, a sorozat is segít, hogy felkészüljek az anyaságra. A többi tanácsért főképp az édesanyámhoz fordulok. Már felkészültünk a baba érkezésére, vettünk egy házat, ahol a hálószobában kialakítottunk egy babasarkot. Eldöntöttem, nem fogom az első gyermekemet másfél éves koráig külön szobába rakni" - tette hozzá a színésznő.

Viki nemcsak a baba érkezése miatt nagyon boldog - szerelme nemrég megkérte a kezét. "Mindig erre vágytam és vártam. December 23-án volt az eljegyzés. Nagyon szerelmesek vagyunk. Jövőre talán lesz esküvő is, de nem sietünk vele, mert most a baba az első. A papír nem köt össze, itt van a gyűrű az ujjamon, és ez a fontos. Nagyon boldog vagyok, ennél jobbra, többre nem is vágyhatnék ilyen fiatalon. Más húszéves lány még bulizik, meg váltogatja a pasikat, de nekem nem ez volt az álmom" - lelkendezett Viktória a Borsnak.

Tipp! Liptai Claudia szebb, mint valaha. Kattints a képekért!


Csendben kell szülniük, nehogy megzavarják a szellemekethttp://www.life.hu/anyaskodj/20120113-csendben-kell-szulniuk-nehogy-megzavarjak-a-szellemeket.htmlNem meglepő, hogy imádják: íme, Elton John cuki kisfiahttp://www.life.hu/anyaskodj/20120109-nem-meglepo-hogy-imadjak-ime-elton-john-cuki-kisfia.htmlTúlsúlyosan várandósan - Komoly problémákat okozhatnak a plusz kilókhttp://www.life.hu/anyaskodj/20120113-tulsulyosan-varandosan-komoly-problemakat-okozhatnak-a-plusz-kilok.htmlSosem látott, intim pillanatok: íme, a FEM3 újdonsült anyukája és imádnivaló kisfiahttp://www.life.hu/anyaskodj/20120112-sosem-latott-intim-pillanatok-ime-a-fem3-ujdonsult-anyukaja-es.htmlMegszületett a 34 éves magyar sztár gyermeke - Későbbre vártákhttp://www.life.hu/anyaskodj/20120111-megszuletett-a-34-eves-magyar-sztar-gyermeke-kesobbre-vartak.htmlDr. Czeizel Endre: Így befolyásolható a baba nemehttp://www.life.hu/anyaskodj/aza9honap/20120111-dr-czeizel-endre-igy-befolyasolhato-a-baba-neme.html12 éves Johnny Depp lánya - Már most látszik, hogy örökölte szülei génjeithttp://www.life.hu/anyaskodj/20120105-mar-12-eves-johnny-depp-lanya-mar-most-latszik.html"Beyoncé elvetélt" - Az énekesnő férje most először beszélt a tragédiárólhttp://www.life.hu/anyaskodj/20120110-beyonce-elvetelt-az-enekesno-ferje-most-eloszor-beszelt-a.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.