Gyerekei nélkül költözik a fővárosba az X-Faktor sztárja - Ez a siker ára

X-Faktor albérlet Bagosi Alexa énekesnő költözés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Debrecenből Budapestre költözik az X-Faktor döntőse, Bagosi Alexa, mert nem akar mindig vonattal utazni a fellépéseire. Az énekesnő gyermekeinek azonban otthon, a Hajdúságban kell maradniuk.

Budapesttől debreceni otthonáig két és fél órát kell vonatoznia Alexának. Az X-Faktor sztárját a fővároshoz köti új karrierje, ezért nézett albérletet Budapesten. "Azért döntöttem amellett, hogy Budapesten is szerzek egy albérletet, mert hál' istennek rengeteg fellépésre hívnak, sok interjút kell adnom mostanában. Mivel nincs autóm, nagyon nehéz megoldani, hogy folyamatosan ingázzak a főváros és lakhelyem, Debrecen között" - magyarázta a Borsnak Alexa.

Fotó: Mudra László [origo]
Fotó: Mudra László [origo]

Kattints az X-Faktor koncert képeiért!

A válófélben lévő énekesnő úgy gondolja, hogy gyermekei, a négyéves Anna és a háromesztendős Tomi érdekei azt kívánják, hogy Debrecenben maradjanak. "A gyerekek nagyon picik, számukra még fontos, hogy ne szakítsam ki őket a megszokott környezetükből, ezért nem akarom elhozni őket otthonról, és másik óvodába, bölcsődébe beíratni. Megpróbálom viszont úgy intézni, hogy ne sérüljenek, a lehető legtöbbször hazautazom hozzájuk. Egyébként is a munkám másik része Debrecenhez köt, mert a helyi Alföld Tv slágerlistájának műsorvezető-háziasszonya vagyok, imádom csinálni" - mondta Alexa a Borsnak.

Tipp! A kétéves Boti az életéért küzd. Kattints a galériáért!


A napokban szül a magyar sorozatsztár - Már a 38. hétben vanhttp://www.life.hu/anyaskodj/20120116-szorcsik-viki-a-sorozatbol-keszul-az-anyasagra-barmelyik-pillanatban-szulhet.htmlCsendben kell szülniük, nehogy megzavarják a szellemekethttp://www.life.hu/anyaskodj/20120113-csendben-kell-szulniuk-nehogy-megzavarjak-a-szellemeket.htmlNem meglepő, hogy imádják: íme, Elton John cuki kisfiahttp://www.life.hu/anyaskodj/20120109-nem-meglepo-hogy-imadjak-ime-elton-john-cuki-kisfia.htmlTúlsúlyosan várandósan - Komoly problémákat okozhatnak a plusz kilókhttp://www.life.hu/anyaskodj/20120113-tulsulyosan-varandosan-komoly-problemakat-okozhatnak-a-plusz-kilok.htmlSosem látott, intim pillanatok: íme, a FEM3 újdonsült anyukája és imádnivaló kisfiahttp://www.life.hu/anyaskodj/20120112-sosem-latott-intim-pillanatok-ime-a-fem3-ujdonsult-anyukaja-es.htmlMegszületett a 34 éves magyar sztár gyermeke - Későbbre vártákhttp://www.life.hu/anyaskodj/20120111-megszuletett-a-34-eves-magyar-sztar-gyermeke-kesobbre-vartak.htmlDr. Czeizel Endre: Így befolyásolható a baba nemehttp://www.life.hu/anyaskodj/aza9honap/20120111-dr-czeizel-endre-igy-befolyasolhato-a-baba-neme.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.