Az RTL Klub sztárját sem kíméli a válság: ezúttal az otthonától kell búcsút vennie

Bajor Imre válság ingatlan eladó
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Megszorításokra kényszerül Bajor Imre, mert a Heti hetes szüneteltetése miatt csökkent a bevétele, ezért a tervezettnél hamarabb el kell adnia úszómedencés házát.
"Mindennek megy fel az ára, a bevétel - és nem csak a Heti hetesből származó - egyre csökken. A tervezettnél hamarabb kellett áruba bocsátani a Dunakeszin lévő házunkat. Már megvoltak a tervek, miként építjük hozzá a mama lakrészét a fülei házhoz, de ráért volna pár év múlva megvalósítani, hiszen anyukám jó egészségnek örvend, szívesen maradt a megszokott közegé­ben"


RTL Klub/Sajtóklub
RTL Klub/Sajtóklub


Imre feleségével, Ildikóval tavaly úgy döntött: a faluba költöznek, de most télire mégis visszatértek a hónapok óta eladó házukba. "Sajnos képtelenség két háztartást fenntartani egyszerre. Szelídebbre kell venni a figurát. Többek között ezért árulom pár hónapja a régi házat, de ma egy csillárt sem lehet eladni, így máson is spórolni kell, például a méregdrága benzinen. Füléről hetente többször kellene Budapestre utazni, mert az Operett Színházban havi három alkalommal fellépek, de a Rádiókabaréban is akad időnként felvétel. Tény, hogy a Heti hetes gázsija hiányzik, de a csapat együtt maradt. Az egyik pubban eddig három telt házas 'magán'-előadásunk volt, persze a bevétel az RTL-eshez képest csupán jelképes" - mondta Bajor lapnak.

"Nemcsak nekem megy érezhetően rosszul, de jóval kevesebbet hívnak saját műsorommal is fellépni. Csak néha érkezik felkérés, ám megértem: ahogy én, a közönség is inkább a villanyszámlát igyekszik kifizetni szórakozás helyett" - mesélte a színész, aki reméli, hogy márciusban újraindulhat a műsor, hiszen ő már 1999-ben is ott volt az első felvételen.

Tipp! Exkluzív képek a Barátok közt sztárjáról! Kattints a galériáért!


Ritka fotók a divat nagyasszonyának otthonáról - Íme, Coco Chanel igazi arcahttp://www.life.hu/hazitunder/20120110-ritka-fotok-a-divat-nagyasszonyanak-otthonarol-ime-coco-chanel.htmlKét hálószoba is tartozik a VV5 plázacicájának otthonáhozhttp://www.life.hu/hazitunder/20120111-igy-nez-ki-vv-dya-otthona.htmlSzámolj le végleg a penésszel a lakásban! - Részletes útmutatóhttp://www.life.hu/hazitunder/haziasszonytippek/20120119-szamolj-le-vegleg-a-penesszel-a-lakasban-reszletes-utmutato.htmlDelimano séfjáték: Lehet, hogy a te recepted lesz a nyerő!http://www.life.hu/hazitunder/20120119-delimano-sefjatek-lehet-hogy-a-te-recepted-lesz-a-nyero.htmlBetörtek a népszerű magyar színésznőhözhttp://www.life.hu/hazitunder/20120118-betortek-a-nepszeru-magyar-szinesznohoz-kovacs-patriciahoz.htmlElvesztette otthonát VV Ágicahttp://www.life.hu/hazitunder/20120117-elvesztette-otthonat-vv-agica.htmlHatékony szagtalanítók dohányfüst ellen - Ha a lakásban is rágyújtasz néhahttp://www.life.hu/hazitunder/20120116-hatekony-szagtalanitok-dohanyfust-ellen-ha-a-lakasban-is-ragyujtasz.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.