A jóképű teniszcsillag, Roger Federer ikerlányai egyszerűen tündériek, és le sem tagadhatnák, hogy ki az édesapjuk.

Forrás: AFP

Vajon ők lesznek a teniszben a következő Williams ikrek? Roger Federer ikerlányai, a kétéves Myla Rose és Charlene Riva már most elkísérik apjukat a fontos mérkőzésekre, és kisgyermekként magukba szívják a tenisszel kapcsolatos tudnivalókat. A picik gyönyörűek és nagyon édesek, de ez nem csoda, elég csak sármos édesapjukra nézni. A kislányok a napokban is ott voltak, amikor Federer Rafael Nadal ellen játszott.


A kislányok nem édesanyjukkal ültek - Mirka, aki 2009-ben lett Federer felesége, és maga is teniszjátékos, máshol foglalt helyet, hogy jobban láthassa a mérkőzést. A harmincéves svájci apuka ez alkalommal kikapott ellenfelétől, de kislányai jól szórakoztak a mérkőzés alatt.
Forrás: AFP

A teniszező újdonsült apukaként nemrég nyilatkozott a családjáról. "Korábban édesanyám és apám jelentett számomra mindent, de ma már van két pici lányom, akik teljesen tőlem függenek. Ez még mindig olyan vicces számomra: vannak a gyerekek, vagy te, és vannak a szüleid. Sajnos a nagyszüleim már nem élnek" - mesélte Federer.


Légy egy igazán csajos közösség tagja! Csatlakozz a Life.hu-hoz az iWiWen és a Facebookon is!Anya, anya és a gyerek - Homoszexuális párok gyermekvállalásahttp://www.life.hu/anyaskodj/20120124-anya-anya-es-a-gyerek-homoszexualis-parok-gyermekvallalasa.html Nem túl fiús? Vadonatúj frizurával mutatkozott Angelina Jolie kislányahttp://www.life.hu/anyaskodj/20120125-nem-tul-fius-vadonatuj-frizuraval-mutatkozott-angelina-jolie-kislanya.html Mégis hogyan csinálja? Victoria Beckham már most csúcsformában pózol - Semmi bébihájhttp://www.life.hu/anyaskodj/20120124-megis-hogyan-csinalja-victoria-beckham-mar-most-csucsformaban-pozol-.html Nem vállalta súlyosan beteg gyermekét a TV2 riportere - Most először beszélt a tragédiárólhttp://www.life.hu/anyaskodj/20120123-nem-vallalta-sulyosan-beteg-gyermeket-hadas-kriszta-most-eloszor.html Gyerekei nélkül költözik a fővárosba az X-Faktor sztárja - Ez a siker árahttp://www.life.hu/anyaskodj/20120117-el-kell-hagynia-gyermekeit-az-xfaktor-sztarjanak-bagosi-alexanak.html Igazi örökmozgó az Amerikai pite sztárjának kislánya - Vajon hogy fogja bírni két gyerekkel?http://www.life.hu/anyaskodj/20120109-igazi-orokmozgo-az-amerikai-pite-sztarjanak-kislanya-vajon-hogy.html Vállalkozó kismamák: három sikeres magyar anyuka, akitől te is tanulhatszhttp://www.life.hu/anyaskodj/20120119-vallalkozo-kismamak-harom-sikeres-magyar-anyuka-akitol-te-is-tanulhatsz.html