Egyetlen filléres csodaszer, amivel a legtöbb tisztítószert kiválthatod

gőz víz szódabikarbóna takarítás háztartás ecet
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Valóban szükségünk van ennyiféle tisztítószerre, vegyszerre? Ha benned is felmerült már a kérdés, akkor ideje a tettek mezejére lépned.


Mikrohullámú sütő tisztítása



Thinkstock
Thinkstock


Ez alatt az idő alatt nemcsak felforr a víz, hanem a párolgó gőz le is oldja a szennyeződést, és a hő elpusztítja a baktériumokat is. Ezután egyszerűen csak ki kell törölnöd a mikrót. Ha biztosra akarsz menni a baktériumokat illetően, a vízbe csepegtess citromlevet: ez fertőtlenítő hatású, és a visszamaradt szagokat is megszünteti.

Szerinted ki nyeri a VV5-öt?



Mosogatószivacs fertőtlenítése





Légy egy igazán csajos közösség tagja! Csatlakozz a Life.hu-hoz az iWiWen és a Facebookon is!


Konyhamalac tisztítása



Lefolyók tisztítása





Tipp! Hazakísértük VV Esztert! Kattints az exkluzív képekért!


Gyomirtás





Thinkstock
Thinkstock


Légfrissítő helyett

Ma már számtalan elektromos illatosítót vagy illatgyertyát kapni, melyek valóban hatékonyak a szagok ellen, ám ezek nem titkoltan vegyszereket tartalmaznak. Az általuk a levegőbe kerülő vegyszermennyiség természetesen nem halálos, de hosszú távon - kevés szellőztetés mellett - akár egészségkárosító hatása is lehet. Ha egyáltalán nem szeretnél kockáztatni, állíts össze természetes alapanyagokból pot pourrit - és ismét használd a hő erejét! Kellemes, friss és igen intenzív illatot teremthetsz, ha tiszta vízben felforralod a pot purrit. olcsó és természetes megoldás, ráadásul az illat hosszan tart majd a lakásban.

Tipp! A sovány vagy a molett a szexi? Kattints a galériáért! (+18)


Számolj le végleg a penésszel a lakásban! - Részletes útmutatóhttp://www.life.hu/hazitunder/haziasszonytippek/20120119-szamolj-le-vegleg-a-penesszel-a-lakasban-reszletes-utmutato.htmlAz 5 legerősebb lefolyótisztító - Átmarják magukat a legmakacsabb duguláson ishttp://www.life.hu/hazitunder/haziasszonytippek/20111110-az-5-legerosebb-lefolyotisztito-atmarjak-magukat-a-legmakacsabb-dugulason.htmlSzőnyegtisztítás teával: működik! - Plusz 10 meglepő házi praktikahttp://www.life.hu/hazitunder/haziasszonytippek/20110916-szonyegtisztitas-teaval-mukodik-plusz-10-meglepo-hazi-praktika.htmlÍgy lesznek bársonyosan puhák és illatosak a ruhák drága mosószerek és öblítők nélkülhttp://www.life.hu/hazitunder/haziasszonytippek/20110725-igy-lesznek-barsonyosan-puhak-es-illatosak-ruhak-draga-mososzerek-es.htmlPofonegyszerű trükk a rákkeltő anyagok ellen - Ezt a 4 növényt költöztesd a lakásba!http://www.life.hu/hazitunder/haziasszonytippek/20110720-pofonegyszeru-trukk-a-rakkelto-anyagok-ellen-ezt-a-4.htmlA 4 legjobb mosogatószer szerintünk - Kíméletlenek a zsírral, kíméletesek a bőrrelhttp://www.life.hu/hazitunder/haziasszonytippek/20110708-az-5-legjobb-mosogatoszer-szerintunk-kimeletlenek-a-zsirral-kimeletesek.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.