A hosszú, boldog párkapcsolat titka: így használd az ősi tudományt!

párkapcsolat feng shui lakberendezés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A feng shui segít, ha javítani szeretnél az egészségeden, gazdagabb akarsz lenni, vagy előlépésre vágysz a munkahelyeden. De ha a kapcsolatodat és a szerelmi életedet szeretnéd harmonikusabbá varázsolni, akkor is bevetheted az évezredes térrendezési technikákat.
Az ideális hálószoba



Thinkstock
Thinkstock

Tisztítsd meg a szerelemsarkot!

Keresd meg a lakásnak a szerelemmel kapcsolatos részét, és gondoskodj róla, hogy ne uralja rendetlenség. A káosz gátolja a pozitív energiák áramlását, így nyugtalanságot okoz, vitákat gerjeszt, ami akár szakításhoz vagy váláshoz is vezethet.
Fontos, hogy megszabadulj továbbá a hegyes, szögletes, éles sarkú bútoroktól a szerelmi harmónia érdekében, hiszen az élek és sarkok negatív energiát gerjesztenek, és gátolják a pozitív energia áramlását. Dobj ki minden törött, működésképtelen vacakot is a szerelem területéről! Ne legyen itt óra, ami nem jár, sem bármilyen gép, elektromos berendezés, ami nem működik, sem törött üveg vagy porcelán. Sőt, az a legjobb, ha a hálószobában vagy ezen a területen egyáltalán nincs semmilyen elektromos kütyü, sem tükör, ez utóbbi különösen rossz hatással van a párkapcsolatra.

Légy egy igazán csajos közösség tagja! Csatlakozz a Life.hu-hoz az iWiWen és a Facebookon is!




Párosan szép az élet



Thinkstock
Thinkstock

Ha teljes szíveddel a jelenlegi párkapcsolatodra szeretnél koncentrálni, szabadulj meg a régi kapcsolatok emlékeitől. Ha nem akarod kidobni az exeidtől kapott ajándékokat, nem kell a szemétbe raknod ezeket, de inkább dobozold be, és rejtsd el a pincében vagy a padláson - semmiképpen se tartsd a szerelem szentélyében.

Tipp! Ebbe a házba költözik Lady Gaga! Kattints a galériáért!


Anyagok, fények, színek






Thinkstock
Thinkstock

A hálószobába vagy a szerelem terébe természetesen üde, zöld növények is dukálnak. A trópusi hibiszkusz forróvá és szenvedélyessé varázsolja a háló hangulatát, a lótusz, a szobarózsa és az orchidea pedig boldogságot, harmóniát és békét teremt a szeretet területén.
A szerelem sarkába különösen megfontoltan válassz dekorációt! A delfinpár megacélozza a szerelmet, a galambok és a mandarinrécék a hűséget erősítik, a pillangópár pedig a házasság szentségét őrzi meg. Tarthatsz ebben a sarokban sárkányfejű teknőst hátán kisteknőssel a boldog párkapcsolatért, vagy sárkány és főnixmadár kettősét, amely különösen jelentős kapcsolat- és házasságvédő szimbólum. Kristályokkal is apellálhatsz: az ametiszt, a hegyikristály, a rózsakvarc és az ezekből készült dísztárgyak segítenek a szerelmi energiák harmonizálásában.

Tipp! Nézz be Jennifer Lopez luxusotthonába! Kattints a galériáért!


Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.