227 kilótól szabadult meg a világ legkövérebb asszonya

kövér gyomorszűkítő műtét függőség fogyókúra
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Texasban élő Melissa Morris nem is olyan régen még a világ egyik legkövérebb embere volt, de hihetetlen kitartásának és az orvosi segítségnek köszönhetően ma már csak 77 kg a testsúlya.
Az én 270 kilós életem

Az életmentő gyomorszűkítő műtétet követően így nyilatkozott Melissa: "Sosem reménykedtem abban, hogy egyszer sovány leszek, egyszerűen csak egészséges életet akartam élni." Melissa férje, Chris így emlékszik vissza felesége óriási étvágyára: "Teljesen normálisnak számított, hogy hazavittem neki vacsorára két Big Macet, 20 McNuggetset, egy tábla csokoládét és egy üveg cukros üdítőt." De a műtét óta gyökeresen megváltoztak Melissa étkezi szokásai, ma már csak naponta háromszor ehet szigorúan ellenőrzött alapanyagokból készített ételeket.

Melissa elmondása szerint a súlyproblémája a férjéhez fűződő viszonyban gyökerezett, ugyanis mindig is túlságosan függött a férjétől. Eleinte csak lelki és pszichológiai jellegű volt ez a függőség, majd később, mikor a túlsúlya miatt Melissa szinte teljesen mozgásképtelenné vált, a nő fizikailag is csak a férjére támaszkodhatott. "Mióta lefogytam, végre újra képes vagyok önállóan végezni a dolgaimat. Az új önállóságom azonban nem tetszik a férjemnek, attól tart, hogy el fogom hagyni" - nyilatkozta Melissa az ABC televízió reggeli műsorában.

A nő nagyon hálás az orvosoknak, akik segítették őt a kilók elleni harcban, és boldogsággal tölti el, hogy végre gondját tudja viselni kétéves kislányának. "A régi énemtől azonban még nem tudtam megszabadulni, ahányszor egy fényképet látok magamról, vagy a tükörbe pillantok, mindig csak a kövér Melissát látom" - mondta Melissa.


Elindult az Ez zsír! fogyókúrás- és
életmódprogramunk!

REGISZTRÁLNI SZERETNÉK!

Csatlakozz hozzánk iWiW-en és Facebookon!


Majdnem belehalt a fogyókúrázásba: 120 kilóról 44-re fogyott Alicehttp://www.life.hu/gyogyulj/egeszseghirek/20111129-majdnem-belehalt-a-fogyokurazasba-120-kilorol-44re-fogyott-alice.htmlTöbb mint 30 kilót fogyott a Take That szépfiújahttp://www.life.hu/gyogyulj/egeszseghirek/20111202-tobb-mint-30-kilot-fogyott-a-take-that-szepfiuja.html42 kg-ot fogyott Dorottya - A titok egy pohár vízhttp://www.life.hu/gyogyulj/egeszseghirek/20111107-42-kgot-fogyott-dorottya-a-titok-egy-pohar-viz.htmlDrámai átalakulás: 90 kilót fogyott a fiatal nő műtéte utánhttp://www.life.hu/gyogyulj/egeszseghirek/20110429-89-kilot-fogyott-a-fiatal-no-gyomor-bypass-mutete-utan.htmlOlyan kövér, hogy úgy tűnt: halott! - Fotóhttp://www.life.hu/gyogyulj/egeszseghirek/20110330-olyan-kover-hogy-nem-talaljak-a-szivet-foto.htmlA világ legkövérebb gyereke: 7 éves, de már akkora, mint egy elefántborjú/lifenetwork/lifemagazin/20110218-a-vilag-legkoverebb-gyereke-7-evesen-100-kilos.htmlGondoltad volna? A központi fűtés kövérít!http://www.life.hu/gyogyulj/egeszseghirek/20110203-a-kozponti-futes-hozzajarul-az-elhizas-elterjedesehez.htmlŐ a leggyönyörűbb kövér lány Izraelben/lifenetwork/lifemagazin/20110118-o-a-leggyonyorubb-kover-lany-izraelben.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.