Hogyan legyek pin-up lány?

buli pin-up lány jelmez farsang Hogyan legyek jó nő?
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Múlt héten megnéztük, mi is kell egy Audrey Hepburn jelmezhez. Most folytassuk valami nagyon csajos kosztümmel! Emlékeztek még Christina Aguilera milyen dögös volt a Candyman klipben? Úgy fogunk mi is kinézni!
A videóból most is kiderül minden, de egy kis szöveges segítséget azért adok. Ha nem tudod, hogyan kell tusvonalat húzni, semmi vész, itt a videóm róla. Ha pedig a műszempilla felragasztása okoz problémát, itt percek alatt megtanulhatod!
A ruhához is adok pár extra tippet. Ha van otthon matrózinged, vedd fel azt egy kék miniszoknyával. Jöhetnek a sortok, a szoknyácskák, pici ingek, farmernadrágok. Kiegészítőnek legyen nálad esetleg egy korhű napszemüveg, egy labda, nyalóka, vagy egy üveges kóla szívószállal! Tutira te leszel a legszebb a farsangi bálban! Jó szórakozást!
http://videa.hu/flvplayer.swf?v=cW8nrerS5VOe9b54

Csatlakozz Nórához az iWiW-en és a Facebookon!
Ha tanácsra van szükséged, írj Nórának a hogyanlegyekjono@gmail.com címre!
Nóra összes videóját itt találod!



Légy egy igazán csajos közösség tagja! Csatlakozz a Life.hu-hoz az iWiWen és a Facebookon is!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.