Új frizurával hódít a bájos színésznő

frufru haj Reese Whiterspoon
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Reese Witherspoon nem arról híres, hogy unalmas lenne a frizurája: a szőke, hosszú haj ezernyi variációját kipróbálta már. És milyen jól teszi!

Forrás: Northfoto, AFP
Forrás: Northfoto, AFP

Nézd meg Reese változatos frizuráit galériánkban! Kattints a képre!

Witherspoon kisasszony gyakran változtatja frizuráját: a karrierje vitathatatlanul a Dr. Szöszivel lódult egy nagyot, itt hosszú, szőke tincsekkel hódított. 2005-ben A nyughatatlan című filmben a szerepe miatt barnára festette a haját. A munka után ugyan egy darabig még maradt a sötét haj, de szerencsére végül rájött, hogy az ő színe a szőke. Volt, hogy vágatott belőle, és hosszú Kleopátra-fazont viselt, mostanában azonban leginkább copfba kötve vagy hullámosan leengedve, igazi amerikai lányhoz hűen hordja szőke tincseit.

Légy egy igazán csajos közösség tagja! Csatlakozz a Life.hu-hoz az iWiWen és a Facebookon is!



Nem telik manikűrre Katie Holmesnak?http://www.life.hu/szepulj/20120117-nem-telik-manikurre-a-vilagsztarnak.htmlPornósból feminista - Linda Lovelace torkig lett az életévelhttp://www.life.hu/szepulj/20120201-pornosbol-feminista-linda-lovelace-torkig-lett-az-eletevel.htmlMiért festi a körmét a népszerű énekes?http://www.life.hu/szepulj/20120125-miert-festi-a-kormet-a-nepszeru-enekes-seal.htmlSzürkéslilává változott Kelly Osbourne haja - Heti beauty-mustrahttp://www.life.hu/szepulj/20120127-szurkeslilava-valtozott-kelly-osbourne-haja-heti-beautymustra.htmlSzempillagöndörítő sütővas és csodák botox nélkül - Szépségtrendek 2012-benhttp://www.life.hu/szepulj/20120127-szempillagondorito-sutovas-es-csodak-botox-nelkul-szepsegtrendek-2012ben.htmlÖltözz a világ legszebb nőjének farsangkorhttp://www.life.hu/hogyanlegyekjono/20120125-hogyan-legyek-jo-no-audrey-hepburn-jelmez-farsangra.htmlÍme Rihanna új tetoválásahttp://www.life.hu/szepulj/20120126-ime-rihanna-uj-tetovalasa.htmlGyönyörű és szexi - Alig ismertünk rá a mindig visszafogott színésznőrehttp://www.life.hu/szepulj/20120120-ilyen-szexis-meg-sosem-volt-michelle-williams.html




Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.