A hercegi pár boldogsága határtalan: a család új kedvence egy pár hónapos spániel.


AFP
Tipp! Tanulj öltözködni Katalin hercegnőtől! Kattints a képre!

Katalin és Vilmos herceg még nem tervezik a babát, de egy kiskutyának nem tudtak ellenállni: a család új kedvence a háromhónapos angol cocker spániel, akinek a nevét még homály fedi. A pici fiúkutyus december elején került a hercegi párhoz az észak-walesi birtokukra, és már most remekül érzi magát a pár rezidenciáján. A fiatalok a kis kedvenc nevét nem árultál el a sajtónak, mert szerintük ez már tényleg az ő magánügyük.

Thinkstock
Illusztráció

"Ő a pár saját háziállata, és nem lesz belőle ismert kisállat, de a hercegi pár boldogan mesél róla" - jelentette ki a St. James's palota szóvivője. Bennfentesek szerint a kutyát Katalin édesanyjától, Carole Middletontól kapták, aki imádja a háziállatokat. Vilmosnak és Kate-nek ő az első közös kutyusa, a hercegnek már volt egy nagyon szép fekete labradorja, mely két évvel ezelőtt halt meg. A kis spániel egészen biztosan jó családot talált, és legalább támasza lehet Katalinnak, amíg Vilmos a Falkland-szigeteken teljesít katonai szolgálatot.
Hajléktalan lett a VV5 sztárja - Egy konténerben tartja az összes holmijáthttp://www.life.hu/hazitunder/20120201-valovilag-hajlektalan-lett-vv-attila.html Egyetlen filléres csodaszer, amivel a legtöbb tisztítószert kiválthatodhttp://www.life.hu/hazitunder/20120130-egyetlen-filleres-csodaszer-amivel-a-legtobb-tisztitoszert-kivalthatod.html 10 évesen nyugdíjba vonul a hollywoodi sztár - Oscar-jelöléssel búcsúzikhttp://www.life.hu/hazitunder/20120127-10-evesen-nyugdijba-vonul-a-hollywoodi-sztar-oscarjelolessel-bucsuzik.html Egyél betonból! - A legszokatlanabb étkészletek, fotókkalhttp://www.life.hu/hazitunder/lakberendezes/20120127-egyel-betonbol-a-legszokatlanabb-etkeszletek.html Vajon kinek kell ennyi hely? Ezt a pazar rezidenciát vásárolta meg a Jóbarátok sztárjahttp://www.life.hu/hazitunder/20120125-vajon-kinek-kell-ennyi-hely-ezt-a-pazar-rezidenciat-vasarolta.html