58 éves, de 30-nak sem néz ki az egykori modell

fiatalság Sports Illustrated Christie Brinkley
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Sports Illustrated egykori címlaplánya, Christie Brinkley már 58 éves, de nem néz ki többnek 35-nél. Mi lehet a titka?


Forrás: AFP
Forrás: AFP

A hölgyemény saját bevallása szerint már 12 éves kora óta szigorú vegetáriánus étrendet követ: sok zöldséget és gyümölcsöt eszik, csakis frissen és nyersen, mert azok úgy a legegészségesebbek. Ez nem hangzik túl csábítóan, de ha azt nézzük, hogy Christine évtizedeket letagadhat, máris elgondolkodunk a dolgon - kit érdekelne akkor az a jó vastag steak sült krumplival?

Persze a mozgás is kell ahhoz, hogy valaki így nézzen ki - Christie rendszeresen edz, hogy izmait is fiatalon tartsa. A bőrét is megfelelően ápolja - saját öregedésgátló, vegán kozmetikumláncot alapított. Ha tényleg ezek a szépség titkai, akkor érdemes megfontolni őket. A Christine-ről készült képet nézegetve elmondhatjuk, hiszünk neki, és reméljük, hogy botox nélkül is lehetséges 58 évesen így kinézni!

Tipp! Bombaformában a 62 éves divattervező! Kattints a galériáért!


Légy egy igazán csajos közösség tagja! Csatlakozz a Life.hu-hoz az iWiWen és a Facebookon is!


Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.