A pasim szerint így vagyok szexi! - 3 női olvasónkat öltöztette fel a párja

fashion week szexi vélemény öltözködés stílus pasi
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Vajon hogyan lát bennünket szexinek a pasink? Úgy, ahogy mi magunkat, vagy egészen másképp? Három olvasónk hagyta, hogy a barátjuk átkutassa a ruhásszekrényüket, és dögös nőnek öltöztesse.




"Azt hittem, olyat ad rám, ami alá nem kell melltartó" - Panni és Csanád


"Emlékeztem pár ruhájára, ami nekem tetszik, de azokat, ahogy látom, nem is pakolta be"

Fotó: Szabó Balázs/Life.hu
Fotó: Szabó Balázs/Life.hu

Kattints a képre a galériáért!


"Ékszereket például egyáltalán nem hordtam. Néhány évvel ezelőtt szoktam le a feketéről, korábban nagyon sokat viseltem, gimiben XXL-es férfiruhákat is hordtam, és volt bakancsom is. Ehhez képest hatalmas fejlődés például ez a csipkés felső. Azért ezt választottam, mert ez egy viszonylag új darab, nagyon szeretem a színét is. Szerintem jól áll, és nem nagyon kaptam még ellenkező véleményt."

Mit szóltok az Eurovízió eredményéhez?


"Ja, azt nem akartam""Nem gondoltam, hogy ezt a ruhát adja rám. Azt hittem, hogy valamelyik felsőt választja, ami alá nem kell melltartó"



"Olyan, mintha sérülnének a szabadságjogaim" - Lilla és Attila


"A jelen állapotomban a leggings a legkényelmesebb, talán még két nadrágot tudnék felvenni ezen kívül. A hátizsákom új szerzemény, mondjuk Attila szerint gyerekes."

Fotó: Szabó Balázs/Life.hu
Fotó: Szabó Balázs/Life.hu

Kattints a részletekért!


"Nem szeretem, ha beleszól abba, mit viselek. Az olyan, mintha sérülnének a szabadságjogaim"

"Tudom, hogy melyik ruháit szeretem, azok közül választottam. Ahhoz képest, amit mondott, én jobban bírom, ha sportosabban öltözik: ha farmerban van és pólóban, és felfogja a haját""Abban biztos voltam, hogy Attila farmert és pólót fog választani, de azt hittem, hogy valamelyik passzosabb fazont. Azt is tudom, hogy szereti ezt a pulcsit, de például van egy nagyon hasonló szabású mellényem, amit utál"


"Ennél prostisabb nem is lehetnék!" - Nóra és András


"Igazából minden ruhámban jól érzem magam. A hétköznapokon általában farmert hordok valamilyen felsővel""Szeretem a nagy karpereceket is, mert ezek illenek Nóri dívás stílusához"

Fotó: Szabó Balázs/Life.hu
Fotó: Szabó Balázs/Life.hu

Kattints a képre a részletekért!


"Ez a ruha legalább két éve nem volt rajtam, amikor utoljára viseltem, még szingli voltam!" "Ennél prostisabb már nem is lehetnék!""Arra számítottam amúgy, hogy a fekete-fehér ruhát adja rám"

Tipp! A legszebb duci modellek! Kattints a galériáért!


Légy egy igazán csajos közösség tagja! Csatlakozz a Life.hu-hoz az iWiWen és a Facebookon is!


Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.