Magyar szupermodell a vörös szőnyeg sztárja - Heti stílusmustra

fashion week stílusmustra Mihalik Enikő stílus estélyi ruha sztár
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A magyar szupermodell, Mihalik Enikő káprázatosan festett a New York-i amfAR Gala rendezvény vörös szőnyegén. Azok, akik a héten nem választottak olyan szerencsésen és magabiztosan, mint ő, sokat tanulhatnának tőle.




AFP
AFP

Neglizsé és gyermekruha

Nem tudjuk, Fivel Stewart színésznő hova készült, de az biztos, hogy nem a Fogadom című film premierjére, különben nem egy lenge köntöst vett volna fel. Nem ő volt az egyetlen a héten, aki nagyot bakizott. Paula Patton (szintén hegyes orrú cipőben) bomba alakját kislányos ruhába rejtette, ami a nála minimum tíz évvel fiatalabb tinisztár kolléganőinek állna csak jól. A héten a világ legszebb nőjét alakító Michelle Williamst is cserbenhagyta a stílusérzéke, amikor ezt a felnőtt méretű, felhős gyermekruhát választotta egy eseményre.

AFP
AFP

Tipp! Nézd meg a szexi Michelle Williamst! Kattints a képre!

Majdnem villantottak a hírességek

A villantás és a vetkőzés manapság teljesen hétköznapi divatakciónak számít, véletlenekről csak a legritkább esetekben beszélhetünk. Solange Knowles mindenképp szerette volna elkerülni a kínos bugyivillantós bakit, ezért a fotósok előtt hasgörcsöt színlelve jutott csak be egy New York-i eseményre. Az egyszervolt Destiny's Child énekesnője, Michelle Williams sem járt messze attól, hogy villantson, de az átlátszó szerelés enélkül is nagyon sokat sejtetett.

AFP
AFP

Éljen a bohó sikk!

Olivia Palermo és Sarah Jessica Parker stílusa nagyon hasonló. Mindketten szeretik a különleges darabokat látványosan keverni egymással. A legtöbbször inkább megosztják az embereket, akik vagy nagyon szeretik ezt a stílust, vagy egyáltalán nem tudnak azonosulni vele. Mi szeretjük a bátorságukat, ami sok nő számára követendő példa.

AFP
AFP

Tipp! Stílusikonok 60 felett, tőlük érdemes tanulni! Kattints a galériáért!






AFP
AFP

A hét sztárja számunkra egyértelműen a magyar szupermodell, Mihalik Enikő, aki magabiztos szín- és stílusérzékről tett tanúbizonyságot ezzel a narancssárga ruhával, az arany kiegészítőkkel és a visszafogott, finom sminkkel.

AFP
AFP

Tipp! Kattints a képre és nézd meg Enikőt fehérneműben is! (+18)

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.