Menekül volt párjától a gyönyörű színésznő - Franciaországba akar költözni kislányával

Gabriel Aubry Halle Berry Oliver Martinez költözés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Halle Berry Franciaországba szeretne költözni a kislányával. Erre pedig jó oka van: a kislánya édesapja...

Northfoto
Northfoto

Tipp! A világ legbefolyásosabb sztárcsemetéi. Kattints a képre!

A sztár a napokban adott be kérvényt a Los Angeles-i bíróságon, mert szeretné, ha engedélyeznék neki és hároméves lányának, Nahlának a költözést. Gabriel Aubry azonban egyáltalán nem örül ennek az ötletnek, mert szerinte ez azt jelenti majd, hogy sosem láthatja gyermekét. Halle szerint sokkal biztonságosabb lenne az életük Franciaországban, ezért nem tágít a költözés gondolata mellől.

Ha Halle a fejébe vesz valamit, az úgy is lesz. Legutóbb érdekes módon a kislány bébiszittere, Alliance Kamden azt vallotta, hogy Nahla apja, Gabriel lökdöste őt, miközben a kislányt a kezében tartotta... A Los Angeles-i Családsegítő Szolgálat akkor azt tanácsolta a marakodó szülőknek, hogy egy terápián próbálják megbeszélni a köztük feszülő szülői ellentéteket. A terápia ugyan megvolt, ám Halle most mégis költözni akar.

Tipp! Ezekben a ruhákban látnak minket szívesen a pasik! Kattints a galériáért!


Légy egy igazán csajos közösség tagja! Csatlakozz a Life.hu-hoz az iWiWen és a Facebookon is!




Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.