Csillogó ruhákban gyászolnak a sztárok - Szépségek és rémségek a Grammy-gáláról

estélyi ruha Grammy-díj sztár
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A szórakoztatóipar egyik legnagyobb ünnepe, a Grammy-gála volt a szombaton elhunyt énekesnő, Whitney Houston kedvenc estéje az évben. Talán ezért jelent meg a sztárok többsége most visszafogottan a zenei díjátadó vörös szőnyegén, ahol általában a túlkapásoké a főszerep. A csillogás viszont most sem maradhatott el. Stílusmustra a Grammy vörös szőnyegéről.
Botrányos ruhák a Grammyn!




AFP
AFP


Sztárok feketében

Sokan voltak, akik a fekete szín mellett döntöttek, köztük a tavaly berobbant és jövőre valószínűleg végleg elfelejtett egyslágeres Rebecca Black, akinek béna dalocskája Katy Perry Last Friday Night gigaslágerét ihlette. Szintén koktélruhát húzott Corinne Bailey Rae, akinek mintha túl sok jutott volna a fodorból. A nigériai-brit énekesnő, Sade viszont egy szál fekete atléta mellett döntött, ha nem lennének az ékszerek és a cipők rajta, azt hihetnénk, aludni készül.

AFP
AFP


Tipp! Ezekben a ruhákban látnak minket szívesen a pasik! Kattints a galériáért!





AFP
AFP


Ragyogj ezüstben, aranyban, színesen!

A Grammy-gála vörös szőnyegének húzótrendje a csillogó, szikrázó estélyik voltak. Kevés olyan énekesnő van, aki annyira vonzódik a csillogó, Hamupipőke-estélyikhez, mint Taylor Swift. Most éppen arany- és testszínű kombinációt választott. Hozzá hasonlóan Jane Seymour színésznő is az arany mellett döntött. A 8 éves YouTube-sztár, Sophia Grace Brownlee (balra) és barátnője, az 5 éves Rosie voltak az est aranyos-tütüs cukiságai.

AFP
AFP


Tipp! Exkluzív képek az X-Faktor sztárjáról! Kattints a galériáért!




AFP
AFP


A Grammy kiegészítője: az aranyöv

Ha trendelőrelejzésként tekintünk a vörös szőnyegre, akkor már biztosan tudjuk, hogy a fémes hatású vagy fémből készült aranyszínű öv nagy sláger lesz. Ezen az eseményen is többen viselték.

AFP
AFP

Tipp! Bájos, titokzatos és szexi! Kattints a galériáért! (18+)



Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.